reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja to się jednak cieszę, że nie mam czasu mierzyć temperatury (no dobra czas mam tylko mi się nie chce 🤣) bo zawsze mam nadzieję do końca. A tak przy mierzeniu bym wcześniej wiedziała że @ za rogiem. Nie chcę wcześniej pozbawiać się złudzeń.
Jak małpa przyjdzie będę się wnikliwie badać. Ciekawe ile mnie te wszystkie badania wyniosą, bo oczywiście będę robić prywatnie 🤔 liczę ze z 500 zł pewnie 😭
Ja w lipcu wydałam ok. 500 na komplet w dość niedrogim laboratorium. A zapewne jeszcze nie jedno badanie mogłabym dodać i cena, by rosła.

Cześć dziewczyny, niestety już Was nie śledzę bo nie dam rady aż tyle nadrabiać Ale sentyment do Was mnie ciągnie myślami co tam u Was słychać :) ja jeszcze jestem przed pierwszą wizytą czekam do 5.10 dziś jest 6+3 :)
@Katrinaka jak tam sukienkę już masz ?
Ja idę pełną parą z organizacją na 5.12 wszystko już zarezerwowane :) czas mi szybciej leci do wizyty :)

Hej dziewczyny! :) Niektóre z Was mierzą temperaturę i może podpowiedza mi, czy owu będzie w tym cyklu czy nie? :) Apka pokazuje mi na dzisiaj, ale testy negatywne.
Myślę, że przyjdzie lada moment 😉 w poprzednim cyklu owulacja przesunęła mi się o 4 dni 🤷‍♀️a teraz w ogóle mam bardzo dziwny cykl... Nie dość, że okres taki ledwo ledwo, to temp zaraz po skoczyła mi do temperatury z II fazy cyklu i się trzymała cały tydzień, teraz od paru dni spadła do normalnego poziomu 🤷‍♀️ kłuję, ciągnie mnie wszystko tam😅 pierwszy cykl po przerwie z clo, i w piątek monitoring 🤞

Hej hej
Sukienki
Cześć dziewczyny, niestety już Was nie śledzę bo nie dam rady aż tyle nadrabiać Ale sentyment do Was mnie ciągnie myślami co tam u Was słychać :) ja jeszcze jestem przed pierwszą wizytą czekam do 5.10 dziś jest 6+3 :)
@Katrinaka jak tam sukienkę już masz ?
Ja idę pełną parą z organizacją na 5.12 wszystko już zarezerwowane :) czas mi szybciej leci do wizyty :)
Hej
Sukienki jeszcze nie mam ale wszystko inne tak.
Wczoraj piękne zaproszenia przyszły.
Na którą godz masz ślub?.
Daj znać co po wizycie 😘

Hej hej
Sukienki
Hej
Sukienki jeszcze nie mam ale wszystko inne tak.
Wczoraj piękne zaproszenia przyszły.
Na którą godz masz ślub?.
Daj znać co po wizycie 😘
Na 14. Jesteśmy pierwsi w kolejce za nami są jeszcze dwa śluby. Chciałam być pierwsza bo chce ubrać USC (kaplice na pogrzebach wyglądają weselej niż nasz urząd) 🤣

reklama
Cześć dziewczyny. Poszłam sobie dziś na badania tarczycy i morfologie i zostawiłam 200zl. Taki początek dnia 🤷‍♀️
Witam się.
Ja też ostatnio w lab zostawiłam prawie 200 zł a to nie wszystkie hormony nie wiem jakie mi lekarz jeszcze zleci. Wizyta z 200zł także ze wspomagaczami i testami wyjdzie mi z 600 zł.
A u mnie obecnie jest pierwszy cykl kiedy mnie nic nie pobolewanie ani ciągnie ani kłuje od owulacji. Może dlatego że "uwolniłam" trochę głowę 🤔
Wiecie co szukając dziś na Allegro testów owu trafiłam na takie ciążowe. Miałyście je?

Załączniki

• Screenshot_20200930-091406.png
    Screenshot_20200930-091406.png
    110,2 KB · Wyświetleń: 69
Do góry