reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny mam takie pytanie: ogólnie rzecz biorąc, pije bardzo mało alkoholu, odkąd zaczęliśmy starania, nie piję prawie wcale.Na weekendzie mam imprezę i zastanawiam się, pić czy nie pić.. do miesiączki mam 5 dni. Co robicie w takich sytuacjach?
Mojej znajomej przed własnym weselem spóźniał się okres zrobiła test negatyw ale myśli pewnie stres i wgl więc pila ok 4 dni z rzędu w środę po weselu test a tam II, bejbi zdrowe :) myślę, że możesz się napić

reklama
Już prawie Was nadrobiłam..Gratulacje dla II kreseczek😍
Dziewczyny te co miały ciąże biochemiczne i same się oczyściły czy was też przy tym bolał krzyż? No mnie boli i to z prawej strony i podbrzusze też jakby bardziej z prawej..jak to u was wyglądało.?
Już się wypłakalam,normalnie mam ochote na wino..

Dziewczyny te co miały ciąże biochemiczne i same się oczyściły czy was też przy tym bolał krzyż? No mnie boli i to z prawej strony i podbrzusze też jakby bardziej z prawej..jak to u was wyglądało.?
mogę dotrzymać towarzystwo z winkiem 😁🤗

Ja jak poroniłam to mnie bolało mega podbrzusze i skurcze miałam większe niż przy porodzie - miałam cięcie i nawet ich nie miałam 🤦‍♀️

U mnie był standardowy ból podbrzusza i pleców na dole, w sumie tak samo jak przy okresie.

Ha je właśnie zamawiałam, A dostałam "David" [emoji16]
Moje drogie, nie wiem czy można, najwyżej skasuje: dużo z was dziś polecało pewne testy owu z Allegro. Czy to takie? Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe
Screenshot_20200925-184854_Samsung%20Internet.jpeg

mogę dotrzymać towarzystwo z winkiem 😁🤗

Ja jak poroniłam to mnie bolało mega podbrzusze i skurcze miałam większe niż przy porodzie - miałam cięcie i nawet ich nie miałam 🤦‍♀️
Czyli te bóle co mam to normalny proces.. nie chciałabym jechać na szpital..
No serio z chęcią bym się napiła wina teraz, mam doła..

reklama
Tylko podbrzusze bolało i obfity bardziej było niż zwykle

Do góry