Sherlook
Fanka BB :)
U mnie też to był pierwszy cykl z wiesiołkiem[emoji16]Masz rację, to pierwszy cykl, w którym brałam wiesiołka. Zapomniałam o nim.
No dobra to mam powód [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też to był pierwszy cykl z wiesiołkiem[emoji16]Masz rację, to pierwszy cykl, w którym brałam wiesiołka. Zapomniałam o nim.
No dobra to mam powód [emoji3526]
Ale to twoja pierwsza beta? Jeśli nie to czy robiona w tym samym labolatorium?Tez nie wiem co im szkodzi robic ta bete, ale ogolnie caly ten szpital to jakas porazka i znieczulica :/
Wedlug norm 500 to 5 tydzien, jesli jest ciaza mlodsza to by sie zgadzalo, ale z testem mi sie nie zgadza.
Czlowiek lezy na ginekologii i nawet tego nie sprawdza.
U mnie też to był pierwszy cykl z wiesiołkiem[emoji16]
ja mam w tabletkachDziewczyny a ten olej z wiesiołka bierzecie w tabletkach czy olej kupujecie? Ja mam płynny i przełknąć nie mogę [emoji1785]
ja żadnej chyba większej różnicy nie zauważyłam, ale brałam dawkę średnia. Zwiększę teraz i zobaczę czy będzie poprawaI jak wrażenia? Bo ja zauważyłam zdecydowane polepszenie śluzu, tak jak zazwyczaj miałam raczej sucho, tak teraz super mokro jest ogólnie mąż zadowolony
Nie chce się za specjalnie nastawiać ale naprawdę mam nadzieję, że w tym cyklu trafimy
Dziewczyny a ten olej z wiesiołka bierzecie w tabletkach czy olej kupujecie? Ja mam płynny i przełknąć nie mogę [emoji1785]
U mnie tak samo. I jeszcze mąż stwierdził, że jest bardziej miękko [emoji3526][emoji3526] Jedynie to mi po nim trochę niedobrze było, ale wytrzymałam.I jak wrażenia? Bo ja zauważyłam zdecydowane polepszenie śluzu, tak jak zazwyczaj miałam raczej sucho, tak teraz super mokro jest [emoji16] ogólnie mąż zadowolony [emoji12][emoji87]
Nie chce się za specjalnie nastawiać ale naprawdę mam nadzieję, że w tym cyklu trafimy [emoji3526]
Tak, pierwszaAle to twoja pierwsza beta? Jeśli nie to czy robiona w tym samym labolatorium?
ropien bartholina nie ma wplywu na beta hcga czy ten ropień nie mógł zafałszować testu ciążowego a przy tym doszła ciąża