reklama
MamaM123
Fanka BB :)
No to trzeba powtórzyć i zobaczyć jak rośnie.Tak, pierwsza
Więc spokojnie.
Ja wiesiołka nie biorę, mam tydzień do okresu i mam dużo białego śluzu, mam nadzieję, że to dobry znak u mnie sucho jest tylko zaraz po miesiączce. Jeszcze tylko kilka dni do testowania... na weekend wyjeżdżamy, więc nie będę tyle myślała.Ja zawsze przed @ miałam suszę. Ostatni cykl był strasznie suchy. Po wiesiołku w tym cyklu woda.
claudii
U mnie podobnie ze śluzem, ja właśnie zaczęłam generalny remont łazienki więc też mam nadzieję, że trochę zajmie mi to głowę, według apki 10 dni do @ [emoji30]
Ja wiesiołka nie biorę, mam tydzień do okresu i mam dużo białego śluzu, mam nadzieję, że to dobry znak u mnie sucho jest tylko zaraz po miesiączce. Jeszcze tylko kilka dni do testowania... na weekend wyjeżdżamy, więc nie będę tyle myślała.
Anio0lek
Ja w kapsułkach i chyba działa bo mam więcej śluzu.Dziewczyny a ten olej z wiesiołka bierzecie w tabletkach czy olej kupujecie? Ja mam płynny i przełknąć nie mogę [emoji1785]
Sherlook
U mnie 12 dni do @. Ale po testach owu i innych objawach obstawiam, że będzie dzień wcześniej.U mnie podobnie ze śluzem, ja właśnie zaczęłam generalny remont łazienki więc też mam nadzieję, że trochę zajmie mi to głowę, według apki 10 dni do @ [emoji30]
młoda1994
Ja też w tym cyklu czułam owu dała mi w kość cały dzień 15dc testy i temperatura się pokryły więc na 100% była a i temperatura dzisiaj aż 37.10 jak nigdyPierwszy raz w życiu mam ból owulacyjny promieniujący do krzyża. Tak cholernie boli mnie krzyż, że ledwo w pracy siedzę. Zawsze miałam tylko bóle jajników podczas owulacji. Miała któraś tak? Liczę bardzo na ten cykl. Wczoraj już zaliczyliśmy pierwsze bobo przytulanki, dzisiaj dzień odpoczynku i jutro lecimy dalej [emoji16] owulacja wg kalendarzyka ma być jutro.
Sherlook
U mnie tak samo. Pik był bardzo bardzo widoczny, ale temperatury nie mierzę. Ale powiem ci, że mimo tego po 5 miesiącach jakoś nie mam nadziei [emoji47] Robi się ze mnie pesymistka.Ja też w tym cyklu czułam owu dała mi w kość cały dzień 15dc testy i temperatura się pokryły więc na 100% była a i temperatura dzisiaj aż 37.10 jak nigdy
młoda1994
Ja też nie mam nadziei. Ja po prostu sprawdzam czy cykl wraca do normy i widzę że tak. Dzisiaj 8dpo okres powinien być 1.10U mnie tak samo. Pik był bardzo bardzo widoczny, ale temperatury nie mierzę. Ale powiem ci, że mimo tego po 5 miesiącach jakoś nie mam nadziei [emoji47] Robi się ze mnie pesymistka.
reklama
Sherlook
Trzymam kciuki, żeby nie przyszedł [emoji8]Ja też nie mam nadziei. Ja po prostu sprawdzam czy cykl wraca do normy i widzę że tak. Dzisiaj 8dpo okres powinien być 1.10