reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja zawsze przed @ miałam suszę. Ostatni cykl był strasznie suchy. Po wiesiołku w tym cyklu woda.
Ja wiesiołka nie biorę, mam tydzień do okresu i mam dużo białego śluzu, mam nadzieję, że to dobry znak :) u mnie sucho jest tylko zaraz po miesiączce. Jeszcze tylko kilka dni do testowania... na weekend wyjeżdżamy, więc nie będę tyle myślała.

U mnie podobnie ze śluzem, ja właśnie zaczęłam generalny remont łazienki więc też mam nadzieję, że trochę zajmie mi to głowę, według apki 10 dni do @ [emoji30]
Ja wiesiołka nie biorę, mam tydzień do okresu i mam dużo białego śluzu, mam nadzieję, że to dobry znak :) u mnie sucho jest tylko zaraz po miesiączce. Jeszcze tylko kilka dni do testowania... na weekend wyjeżdżamy, więc nie będę tyle myślała.

Pierwszy raz w życiu mam ból owulacyjny promieniujący do krzyża. Tak cholernie boli mnie krzyż, że ledwo w pracy siedzę. Zawsze miałam tylko bóle jajników podczas owulacji. Miała któraś tak? Liczę bardzo na ten cykl. Wczoraj już zaliczyliśmy pierwsze bobo przytulanki, dzisiaj dzień odpoczynku i jutro lecimy dalej [emoji16] owulacja wg kalendarzyka ma być jutro.
Ja też w tym cyklu czułam owu dała mi w kość cały dzień 15dc testy i temperatura się pokryły więc na 100% była a i temperatura dzisiaj aż 37.10 jak nigdy

Ja też w tym cyklu czułam owu dała mi w kość cały dzień 15dc testy i temperatura się pokryły więc na 100% była a i temperatura dzisiaj aż 37.10 jak nigdy
U mnie tak samo. Pik był bardzo bardzo widoczny, ale temperatury nie mierzę. Ale powiem ci, że mimo tego po 5 miesiącach jakoś nie mam nadziei [emoji47] Robi się ze mnie pesymistka.

U mnie tak samo. Pik był bardzo bardzo widoczny, ale temperatury nie mierzę. Ale powiem ci, że mimo tego po 5 miesiącach jakoś nie mam nadziei [emoji47] Robi się ze mnie pesymistka.
Ja też nie mam nadziei. Ja po prostu sprawdzam czy cykl wraca do normy i widzę że tak. Dzisiaj 8dpo okres powinien być 1.10

reklama
Do góry