reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pewnie zapytaj może cos ci powie ciekawszego niż ja[emoji848] on napewno się będzie lepiej znał. Ale te nieregularne i długie cykle męczą strasznie. Wiem sama po sobie.
Mnie też bardzo męczą lekarza, który bedzie chciał pomóc na pewno też bedzie męczyć 😊😊 alw kasiory teraz pewnie wydam na gin.. Az mnie kieszeń boli 😁

reklama
Mnie też bardzo męczą lekarza, który bedzie chciał pomóc na pewno też bedzie męczyć [emoji4][emoji4] alw kasiory teraz pewnie wydam na gin.. Az mnie kieszeń boli [emoji16]
I gdzie ta polityka. Pracujesz płacisz składki a do lekarzy żeby iść i coś dostać to trzeba za wszystko płacić nie? To pierwsza rzecz powinna się zmienić w Pl.

Podobne objawy sa na @ i ciaze ;) wiec jezeli wytrzymalas po owu juz jakis czas to te kilka dni zleci szybciej ;) super by bylo gdybysmy wiedzialy juz dzien po zaplodnieniu :p
Heh kiedyś pisałam że powinno być tak : jak jesteś w ciąży to powinien przychodzić SMS o treści "jesteś w ciąży i dbaj o siebie" a jak owu to "to już czas bierz męża do wyra" [emoji1787][emoji1787] ułatwiło by to nam wszystkim życie.

Heh kiedyś pisałam że powinno być tak : jak jesteś w ciąży to powinien przychodzić SMS o treści "jesteś w ciąży i dbaj o siebie" a jak owu to "to już czas bierz męża do wyra" [emoji1787][emoji1787] ułatwiło by to nam wszystkim życie.

To by było super 😁 jak teraz znowu się nie uda to powiem mojej ginekolog, żeby dalej coś zaczęła działać 😟

reklama
Do góry