reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pewnie zapytaj może cos ci powie ciekawszego niż ja[emoji848] on napewno się będzie lepiej znał. Ale te nieregularne i długie cykle męczą strasznie. Wiem sama po sobie.
Mnie też bardzo męczą lekarza, który bedzie chciał pomóc na pewno też bedzie męczyć 😊😊 alw kasiory teraz pewnie wydam na gin.. Az mnie kieszeń boli 😁

reklama
Mnie też bardzo męczą lekarza, który bedzie chciał pomóc na pewno też bedzie męczyć [emoji4][emoji4] alw kasiory teraz pewnie wydam na gin.. Az mnie kieszeń boli [emoji16]
I gdzie ta polityka. Pracujesz płacisz składki a do lekarzy żeby iść i coś dostać to trzeba za wszystko płacić nie? To pierwsza rzecz powinna się zmienić w Pl.

Podobne objawy sa na @ i ciaze ;) wiec jezeli wytrzymalas po owu juz jakis czas to te kilka dni zleci szybciej ;) super by bylo gdybysmy wiedzialy juz dzien po zaplodnieniu :p
Heh kiedyś pisałam że powinno być tak : jak jesteś w ciąży to powinien przychodzić SMS o treści "jesteś w ciąży i dbaj o siebie" a jak owu to "to już czas bierz męża do wyra" [emoji1787][emoji1787] ułatwiło by to nam wszystkim życie.

Heh kiedyś pisałam że powinno być tak : jak jesteś w ciąży to powinien przychodzić SMS o treści "jesteś w ciąży i dbaj o siebie" a jak owu to "to już czas bierz męża do wyra" [emoji1787][emoji1787] ułatwiło by to nam wszystkim życie.

To by było super 😁 jak teraz znowu się nie uda to powiem mojej ginekolog, żeby dalej coś zaczęła działać 😟

reklama
Do góry