reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć i czołem dziewczyny.
I ja dołączam się do wątku.
Starania ok. 1,5 roku, mamy prawie pięcioletnią córkę - z którą nie było problemów z zajściem, pykło w magicznych sześciu miesiącach od ślubu.
Jedna biochemiczna w listopadzie 2019, mąż wysłany na badania /czekamy na termin/

reklama
:) o kurka jaki odzew ;) Ja narazie mam bana na starania bo w styczniu urodziłam przez cc. Strasznie chciałam jedno po drugimxd pewnie gdyby nie to już bym się starała. Moje corku bardzo potrzebuje towarzystwa :) No nic mam nadzieję, że chociaż w listopadzie mi pozwoli ginekolog wziąć się do roboty 😊

Cześć! 😊 to moj 1 cykl staran po odstawieniu limetic. Mam1 dziecko 7,5 mies. I czekam na owulacje by zapoczatkowac zycie drugiego dzidziusia 😊 okres wystapil po 2 tyg po odstawieniu czekam na wizyte by umówić sie w miare mozliwosci na monitoring i dzialac 😊 3mam kciuki za wszystkie staraczki 😚

Dziewczyny jak to jest z monitoring jęk? Ile wizyt wystarczy? Czy pierwszy monitoring sprawdza jak idzie i nic nie daje w sensie np zatrzyku na pęknięcie, albo coś na owu. Jakie macie doświadczenia?

Dziewczyny jak to jest z monitoring jęk? Ile wizyt wystarczy? Czy pierwszy monitoring sprawdza jak idzie i nic nie daje w sensie np zatrzyku na pęknięcie, albo coś na owu. Jakie macie doświadczenia?
Jeżeli masz nieregularne cykle to będzie ciężko ocenić od kiedy chodzić na monitoring. Przy regularnych jest łatwiej bo np zaczynasz chodzić od 10dc i co 2-3 dni. Ja chciałam monitoring u swojego gin to pow że przy nieregularnych jest to ciężkie bo hym musiała przez cały cykl chodzić co 2-3 dni i najlepiej by było żeby wyregulowac cykle i dopiero później na monitoring. I pow że za to się weźmie już klinika leczenia niepłodności.

Jeżeli masz nieregularne cykle to będzie ciężko ocenić od kiedy chodzić na monitoring. Przy regularnych jest łatwiej bo np zaczynasz chodzić od 10dc i co 2-3 dni. Ja chciałam monitoring u swojego gin to pow że przy nieregularnych jest to ciężkie bo hym musiała przez cały cykl chodzić co 2-3 dni i najlepiej by było żeby wyregulowac cykle i dopiero później na monitoring. I pow że za to się weźmie już klinika leczenia niepłodności.
Bardzo jestem ciekawa co powie moj gin 😊😊, ale w najpierw muszę dostać @

reklama
Do góry