reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tym bardziej bym nie robiła.
Jestem po ciąży biochemicznej, wtedy testy robilam tydzień po spodziewanej @. Po kolejnych kilku dniach dostalam krwawienia. Już była radość z ciąży a zostało jedno wielkie rozczarowanie. Nie testuje nigdy przed dniem spodziewanej @.
W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i testy zrobione 6 dni przed terminem miesiączki, pokazywały drugą, aczkolwiek bladą kreskę, stąd wahania nad wcześniejszym testowaniem.

A nie robiłaś w różnych laboratoriach ? Czasami mają inne normy. Ja się tak nabawiłam strachu w ciąży szczęśliwie zakończonej.
Nie, właśnie w tym samym laboratorium robiłam
. CZyli moja ciąża stracona z tego co czytam 😢 a już tak się cieszyłam . Mam nadzieję że lekarz mnie jutro przyjmie ☹️

. CZyli moja ciąża stracona z tego co czytam 😢 a już tak się cieszyłam . Mam nadzieję że lekarz mnie jutro przyjmie ☹
Współczuje, wiem co czujesz bo w poprzednim cyklu miałam tak samo 🙁 jak zrobiłam betę było ponad 500 a po ponad 48h spadło prawie do zera... w kolejnym dniu przyszła @. Gdybym nie zrobiła tej bety to uniknęłabym rozczarowania... no ale poszłam bo biorąc luteinę ginka po 10 dniach kazała zrobić. Teraz znów taki sam schemat i mam iść za tydzień w poniedziałek i przyznam szczerze ze mocno się nad tym zastanawiam 🤦🏼‍♀️

Niestety lekarz Ci nic nie pomoże. Nie będzie nic widać w macicy przy takiej wartości bety.
. CZyli moja ciąża stracona z tego co czytam [emoji22] a już tak się cieszyłam . Mam nadzieję że lekarz mnie jutro przyjmie [emoji3525]

reklama
Do góry