Wyniki po 14:00...nam taki stres, ze ręce mi sie trzęsą... Ostatni raz tak miałam w styczniu z tym, ze wtedy okazało sie ze biochemiczna chyba na zawał zaraz padnę jak tu żyć do 14:00Trzymam z całych sił [emoji16][emoji7] koniecznie daj znać jak będzie wynik [emoji4]
reklama
Możemy przybić piątkę, ja też się wczoraj pokłóciłam z tym że my w środę powinnyśmy zacząć boboseksy. Może pomysl o jakieś romantycznej kolacji na przeprosiny...Dziewczyny u mnie masakra, dzisiaj powinniśmy zacząć bobo seksy, a wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy i tak jak w zasadzie nigdy się nie kłócimy, tak nie wiem nawet o co poszło.
Mam nadzieję, że jak wrócimy z pracy oboje to sytuacja sama się rozwiąże, bo bardzo liczę na ten cykl. Za jakieś 4-5 powinna być owulacja, musi się udać!
Możemy przybić piątkę, ja też się wczoraj pokłóciłam z tym że my w środę powinnyśmy zacząć boboseksy. Może pomysl o jakieś romantycznej kolacji na przeprosiny...
Ciekawostka taka, że jutro mamy ósmą rocznicę ślubu
No po prostu musimy się dogadać. Myślę że dzisiaj się poprzepraszamy i bierzemy za robienie dzieciaka
DChyba jednak biel vizira [emoji22]Zobacz załącznik 1178841
Według mnie coś.tam.przebija
Tak , 5 dni przed roczkiem córki dowiedziałam się, że się udało chcieliśmy mieć dzieciaczki rok po roku , ciążę zniosłam bardzo dobrze , druga córeczkę urodziłam w 38 tygodniu ,bo się rozchorowałam i miałam gorączkę,a ona od tego wysokie tętno ,podali antybiotyk w niedzielę,a w piątek stwierdzili, że możemy już robić cięcie po 8h już chodziłam , poszłam się wykąpać i było naprawdę dobrze, nie było żadnych komplikacji, blizna super się zagoiła i we wtorek byliśmy już na pierwszym spacerze. Ja jestem z tych co szybko dochodzą do siebie , kobietki na sali były w szoku, a ja szczęśliwa że tak Dobrze wszystko zniosłamDobrze liczę że między pierwszym porodem a kolejna ciąża minęło 11 miesięcy? Jak znioslas druga ciążę jeśli mogę zapytać? Wszystko było dobrze? Czy lekarze jakoś Cię "straszyli" że za szybko, czy coś innego komentowali? Ja już córkę odstawiłam od piersi właśnie dlatego że chcemy się starać o drugie.
Gryfin
Fanka BB :)
Daj znać jaki wynik późniejWyniki po 14:00...nam taki stres, ze ręce mi sie trzęsą... Ostatni raz tak miałam w styczniu z tym, ze wtedy okazało sie ze biochemiczna chyba na zawał zaraz padnę jak tu żyć do 14:00
G
guest-1713165905
Gość
No właśnie po obserwacji śluzu i wgl po sobie mogłam poznać że 16-17dc była owu ale to tylko moje przypuszczeniaa skąd pewność ze wtedy była owulacja ? Testy owulacyjne ? U mnie owulacja była prawie tydzień później. (Wyliczenia dwóch aplikacji do śledzenia cyklu). Gdybym się tym sugerowała to być może by mi się nie udało. Poczekaj czy nadejdzie @. Ja tez miałam objawy jak na @ plus milion innych. Zrób test za 2-3 dni a jak spieszy Ci się to ta beta. [emoji57]
G
guest-1713165905
Gość
No właśnie z rana mi się wydawało że coś przebija a teraz już sama nie wiem [emoji1745]D
Według mnie coś.tam.przebija [emoji4]
aerdgi
Moderator
Tak , 5 dni przed roczkiem córki dowiedziałam się, że się udało chcieliśmy mieć dzieciaczki rok po roku , ciążę zniosłam bardzo dobrze , druga córeczkę urodziłam w 38 tygodniu ,bo się rozchorowałam i miałam gorączkę,a ona od tego wysokie tętno ,podali antybiotyk w niedzielę,a w piątek stwierdzili, że możemy już robić cięcie ♥ po 8h już chodziłam , poszłam się wykąpać i było naprawdę dobrze, nie było żadnych komplikacji, blizna super się zagoiła i we wtorek byliśmy już na pierwszym spacerze. Ja jestem z tych co szybko dochodzą do siebie , kobietki na sali były w szoku, a ja szczęśliwa że tak Dobrze wszystko zniosłam
Super! Mam nadzieję że u mnie też będzie wszystko okej. Tylko że ja akurat trochę gorzej dochodziłam do siebie. W sumie jeszcze dochodzę i dlatego też czekamy. Ale jestem pod okiem fizjo uroginekologicznego i już jest dużo lepiej
reklama