reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny :) jestem niecałe 11mc po porodzie CC. Czekamy z mężem do roku i zaczynamy działać 😍 nie mogę się doczekać ale jednocześnie wolę jednak trzymać się zaleceń. Przycupnę już sobie tutaj u Was, co by jakoś wypełnić sobie ten czas :) czy któraś z Was też stara się o kolejną dzidzię po CC? Ile czekałyście?

Ja [emoji16] choć cc miałam w 2018 roku, A teraz staramy się od maja i na razie nic nie wychodzi [emoji849]
Hej dziewczyny :) jestem niecałe 11mc po porodzie CC. Czekamy z mężem do roku i zaczynamy działać [emoji7] nie mogę się doczekać ale jednocześnie wolę jednak trzymać się zaleceń. Przycupnę już sobie tutaj u Was, co by jakoś wypełnić sobie ten czas :) czy któraś z Was też stara się o kolejną dzidzię po CC? Ile czekałyście?

Kończy mi się powoli Pregna Start, zostało raptem 4 tabletki, któraś z Was pisała, że Ovarin jest też dobry, poprawia jakość pęcherzyków i ma też kwas foliowy, co myślicie warto zmienić? 🤔😉

Chyba jednak biel vizira [emoji22]
Może pokaż my ocenimy [emoji28]
IMG_20200921_101710.jpeg

U mnie 22 miesiace po cc jak zaszłam w kolejną ciążę [emoji4]
Hej dziewczyny :) jestem niecałe 11mc po porodzie CC. Czekamy z mężem do roku i zaczynamy działać [emoji7] nie mogę się doczekać ale jednocześnie wolę jednak trzymać się zaleceń. Przycupnę już sobie tutaj u Was, co by jakoś wypełnić sobie ten czas :) czy któraś z Was też stara się o kolejną dzidzię po CC? Ile czekałyście?

Hej dziewczyny :) jestem niecałe 11mc po porodzie CC. Czekamy z mężem do roku i zaczynamy działać 😍 nie mogę się doczekać ale jednocześnie wolę jednak trzymać się zaleceń. Przycupnę już sobie tutaj u Was, co by jakoś wypełnić sobie ten czas :) czy któraś z Was też stara się o kolejną dzidzię po CC? Ile czekałyście?

Ja, jeśli teraz bym zaszła, to będzie 8 lat po cc 🙊😂

Chyba jednak biel vizira [emoji22]Zobacz załącznik 1178841
Kochana jeśli czujesz w głębi duszy, ze jesteś w ciąży i jesteś zaskoczona testem to idź na bete aby rozwiać wątpliwości. U mnie test negatywny w ten sam dzień co beta pozytywna :) może będziesz spokojniejsza po badaniu krwi. Trzymam kciuki :* który dc? Ile po spodziewanej @?

reklama
U mnie pierwsze CC styczeń 2017, drugie wrzesień 2018, trzecia ciąża początek grudnia 2019 (karmiłam piersią jeszcze) i poronienie w 9tygodniu -niski progesteron,a wysoka prolaktyna od karmienia no i organizm nie dał rady. Narazie działamy na spontanie ,bo moja głowa jest bardzo zablokowana po stracie i jedynego dnia o niczym innym nie marzę,a drugiego nie chcę nawet słyszeć o kolejnym maleństwie i jest to dla mnie znak, że trzeba jeszcze poczekać 🙂 trzymam kciuki , żeby Wam się szybciutko udało 😘

Do góry