reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochana jeśli czujesz w głębi duszy, ze jesteś w ciąży i jesteś zaskoczona testem to idź na bete aby rozwiać wątpliwości. U mnie test negatywny w ten sam dzień co beta pozytywna :) może będziesz spokojniejsza po badaniu krwi. Trzymam kciuki :* który dc? Ile po spodziewanej @?
Cykle mam 28-30 dniowe, dziś test zrobiłam w 27dc ale pewnie nic z tego, piersi mnie bolą, głowa od 20dc ale wczoraj ciągnęło mnie do słodkiego jak przed @ dlatego sobie nadziei nie robię, chociaż staraliśmy się codziennie od 12 do 18dc [emoji1745]

reklama
U mnie pierwsze CC styczeń 2017, drugie wrzesień 2018, trzecia ciąża początek grudnia 2019 (karmiłam piersią jeszcze) i poronienie w 9tygodniu -niski progesteron,a wysoka prolaktyna od karmienia no i organizm nie dał rady. Narazie działamy na spontanie ,bo moja głowa jest bardzo zablokowana po stracie i jedynego dnia o niczym innym nie marzę,a drugiego nie chcę nawet słyszeć o kolejnym maleństwie i jest to dla mnie znak, że trzeba jeszcze poczekać 🙂 trzymam kciuki , żeby Wam się szybciutko udało 😘

Dobrze liczę że między pierwszym porodem a kolejna ciąża minęło 11 miesięcy? Jak znioslas druga ciążę jeśli mogę zapytać? Wszystko było dobrze? Czy lekarze jakoś Cię "straszyli" że za szybko, czy coś innego komentowali? Ja już córkę odstawiłam od piersi właśnie dlatego że chcemy się starać o drugie.

Cykle mam 28-30 dniowe, dziś test zrobiłam w 27dc ale pewnie nic z tego, piersi mnie bolą, głowa od 20dc ale wczoraj ciągnęło mnie do słodkiego jak przed @ dlatego sobie nadziei nie robię, chociaż staraliśmy się codziennie od 12 do 18dc [emoji1745]
a skąd pewność ze wtedy była owulacja ? Testy owulacyjne ? U mnie owulacja była prawie tydzień później. (Wyliczenia dwóch aplikacji do śledzenia cyklu). Gdybym się tym sugerowała to być może by mi się nie udało. Poczekaj czy nadejdzie @. Ja tez miałam objawy jak na @ plus milion innych. Zrób test za 2-3 dni a jak spieszy Ci się to ta beta. 😏

Dziękuję, że pytasz😘 u mnie 6 tydzien, lekarz w czwartek mówił, ze widzi zarodek i serduszko. Czekamy nadal, biorę luteine, euthyrox do 100 mi zwiekszyli. Nie plamie odpukac. Za to teraz rodzinne przeziębienie nas dopadło no i ja walczę z mdlosciami. Trzymam za Was kciuki, a widzialam że sporo dziewczyn jest juz na majowych mamach 😁

Dziewczyny u mnie masakra, dzisiaj powinniśmy zacząć bobo seksy, a wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy 😡 i tak jak w zasadzie nigdy się nie kłócimy, tak nie wiem nawet o co poszło.
Mam nadzieję, że jak wrócimy z pracy oboje to sytuacja sama się rozwiąże, bo bardzo liczę na ten cykl. Za jakieś 4-5 powinna być owulacja, musi się udać! 💪

reklama
Dziękuję, że pytasz😘 u mnie 6 tydzien, lekarz w czwartek mówił, ze widzi zarodek i serduszko. Czekamy nadal, biorę luteine, euthyrox do 100 mi zwiekszyli. Nie plamie odpukac. Za to teraz rodzinne przeziębienie nas dopadło no i ja walczę z mdlosciami. Trzymam za Was kciuki, a widzialam że sporo dziewczyn jest juz na majowych mamach 😁

Czyli wszystko idzie ku dobremu. Super, ciesze się bardzo :)

Do góry