reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzwoniłam do ginekologa i w środę mam powtórzyć... Jeśli będzie 100 % przyrostu to jest szansa na prawidłowa ciążę ale jeśli nie będzie przyrostu lub będzie za Maly to niestety znów ciąża biochemiczna :( ale juz mam stresa... 2 dni czekania...

Dzwoniłam do ginekologa i w środę mam powtórzyć... Jeśli będzie 100 % przyrostu to jest szansa na prawidłowa ciążę ale jeśli nie będzie przyrostu lub będzie za Maly to niestety znów ciąża biochemiczna :( ale juz mam stresa... 2 dni czekania...
Nie stresuj się myśl pozytywnie!! Trzymam mocno kciuki!!! Myślę że wszystko będzie dobrze 👌🤗

@Ancka a co u Ciebie? Jak się czujesz? Testujesz dzisiaj? 😊
Hej dzięki za pamięć :) czuje się zupełnie normalnie, ani na ciążę ,ani na okres -z tym że ja nie miewam psm , więc to bardziej na okres :p i dlatego że coś czuję że nie tym razem zareaguje w czwartek jeśli nie dostanę wcześniej @ . Ale już się szykuje na następny cykl bo ten był pierwszy taki próbny 😋😋

Dziewczyny.... Mam wyniki ale chyba nie jest dobrze :( pamiętam w styczniu jak miałam biochemiczna to miałam 5 a teraz 8 tylko :( co mam o tym myśleć??
Nie potrzebnie robicie ta betę. To tylko jest stres. Jak jest za niska stres nerwy jak jest za wysoka też się martwicie. Jak ma być ciąża to się o niej w końcu dowiecie[emoji4] pierwszy pomiar bety mówi tylko że hormon beta hcg jest w organizmie. Teraz spokojnie poczekaj i idź do gin za około 2-3 tygodnie.

Zgadzam się z poprzedniczką, gdybym nie robiła bety w poprzednim cyklu, oszczędziłabym sobie i mężowi smutku i rozczarowania... Dziś bardzo boli mnie głowa :/ zastanawiam się, czy robić test w środę 7dpo czy czekać... z drugiej strony czas tak szybko leci.

Zgadzam się z poprzedniczką, gdybym nie robiła bety w poprzednim cyklu, oszczędziłabym sobie i mężowi smutku i rozczarowania... Dziś bardzo boli mnie głowa :/ zastanawiam się, czy robić test w środę 7dpo czy czekać... z drugiej strony czas tak szybko leci.
7dpo to za szybko. Zagniezdzenie odbywa się dopiero między 6 a 12dpo. Wiem że łatwo się mówi ale poczekaj z testowaniem do dnia @ po co wcześniej oglądać biel vizira?

Ja to czekam z testowaniem 14 dni po terminie miesiączki jeśli się będzie spóźniać @

U mnie chyba zbliza się owu [emoji16] oczywiście nie mam jej potwierdzonej Ani nic tylko na podstawie bólu, A według kalendarzyk powinna być jutro [emoji848] Nie chce się rozczarować więc nie nastawiam się. Jeśli do końca roku nie uda mi się zajść wtedy wybiorę się na monitoring i powrócę do testów . A tak czekam na @ i zamierzam porobić sobie badania zrzucić parę kg [emoji87] i może wtedy się coś ruszy. Mąż też chce zadbać o siebie i również zgubić parę kg czyli plan na te ostatnie miesiące roku są zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji28]

7dpo to za szybko. Zagniezdzenie odbywa się dopiero między 6 a 12dpo. Wiem że łatwo się mówi ale poczekaj z testowaniem do dnia @ po co wcześniej oglądać biel vizira?

Ja to czekam z testowaniem 14 dni po terminie miesiączki jeśli się będzie spóźniać @
W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i testy zrobione 6 dni przed terminem miesiączki, pokazywały drugą, aczkolwiek bladą kreskę, stąd wahania nad wcześniejszym testowaniem.

reklama
A jakieś objawy masz? Jak wygląda sluz? Badasz też szyjkę czy wysoko nisko?

Do góry