reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny chyba świruje 🙈 dziś 17dc, owu była we wtorek... jutro mam 30stke i imprezę i nie wiem czy pic 🤦🏼‍♀️ Z jednej strony wątpię żeby udało się drugi raz z rzędu, a z drugiej boję się po poprzedniej biochemicznej ze jak się napije, a okaże się ze jednak zaskoczyło, to znów będzie coś nie tak 🤦🏼‍♀️ I bądź tu człowieku mądry... ehh dylematy 🙈

Dziewczyny chyba świruje 🙈 dziś 17dc, owu była we wtorek... jutro mam 30stke i imprezę i nie wiem czy pic 🤦🏼‍♀️ Z jednej strony wątpię żeby udało się drugi raz z rzędu, a z drugiej boję się po poprzedniej biochemicznej ze jak się napije, a okaże się ze jednak zaskoczyło, to znów będzie coś nie tak 🤦🏼‍♀️ I bądź tu człowieku mądry... ehh dylematy 🙈
To może 0%? Żeby smak chociaż był ☺️

Drugi taki:
IMG_9582.jpg

Mniej rozmazane, ta linia testowa nawet ciemniejsza od kontrolnej! Szok [emoji23] Nigdy takiego wyraźnego pozytywu nie miałam, zawsze bladziutka linia.. myślałam że te testy nie działają a najwyraźniej to ja nie działam [emoji1787] czekałam na okres i chyba a przegapiłam szczyt śluzu bo myślałam że to przed @ [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Pewnie że pić! Do dnia okresu korzystaj!
Dziewczyny chyba świruje [emoji85] dziś 17dc, owu była we wtorek... jutro mam 30stke i imprezę i nie wiem czy pic [emoji2360] Z jednej strony wątpię żeby udało się drugi raz z rzędu, a z drugiej boję się po poprzedniej biochemicznej ze jak się napije, a okaże się ze jednak zaskoczyło, to znów będzie coś nie tak [emoji2360] I bądź tu człowieku mądry... ehh dylematy [emoji85]
Piękny pozytyw! Działaj.
Drugi taki:
Zobacz załącznik 1177860
Mniej rozmazane, ta linia testowa nawet ciemniejsza od kontrolnej! Szok [emoji23] Nigdy takiego wyraźnego pozytywu nie miałam, zawsze bladziutka linia.. myślałam że te testy nie działają a najwyraźniej to ja nie działam [emoji1787] czekałam na okres i chyba a przegapiłam szczyt śluzu bo myślałam że to przed @ [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

powiedzcie mi czy moge wziac dzisiaj jeszcze jedna tabletke ovarinu? jutro kupie normalny kwas foliowy dla kobiet w ciazy a teraz sie zastanawiam czy ja wzziac czy juz lepeij nie ... 🙃

reklama
Dziewczyny mam może głupie pytanie, czy ginekolog może wypisać kilka tygodni l4 jeśli kobieta ma problemy z zajściem w ciążę z powodu dużego stresu w pracy?
Hmmm nie wiem czy ginekolog ma takie uprawnienia, ale psychiatra już tak, może warto się wybrać? Stres jest bardzo szkodliwy, szczególnie taki przewlekły..

Do góry