Koralik93
Fanka BB :)
Hmm wygląda na pozytywny [emoji848]
Wczoraj też zrobiłam bo miałam dużo śluzu i była kreska ale blada taka jaka mam cały cykl prawie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm wygląda na pozytywny [emoji848]
To może 0%? Żeby smak chociaż byłDziewczyny chyba świruje dziś 17dc, owu była we wtorek... jutro mam 30stke i imprezę i nie wiem czy pic Z jednej strony wątpię żeby udało się drugi raz z rzędu, a z drugiej boję się po poprzedniej biochemicznej ze jak się napije, a okaże się ze jednak zaskoczyło, to znów będzie coś nie tak I bądź tu człowieku mądry... ehh dylematy
Piękny pozytyw! Działaj.Dziewczyny chyba świruje [emoji85] dziś 17dc, owu była we wtorek... jutro mam 30stke i imprezę i nie wiem czy pic [emoji2360] Z jednej strony wątpię żeby udało się drugi raz z rzędu, a z drugiej boję się po poprzedniej biochemicznej ze jak się napije, a okaże się ze jednak zaskoczyło, to znów będzie coś nie tak [emoji2360] I bądź tu człowieku mądry... ehh dylematy [emoji85]
Drugi taki:
Zobacz załącznik 1177860
Mniej rozmazane, ta linia testowa nawet ciemniejsza od kontrolnej! Szok [emoji23] Nigdy takiego wyraźnego pozytywu nie miałam, zawsze bladziutka linia.. myślałam że te testy nie działają a najwyraźniej to ja nie działam [emoji1787] czekałam na okres i chyba a przegapiłam szczyt śluzu bo myślałam że to przed @ [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Progesteron ok. 6dpo 16,4, TSH 1,68. To chyba wporzo?
Hmmm nie wiem czy ginekolog ma takie uprawnienia, ale psychiatra już tak, może warto się wybrać? Stres jest bardzo szkodliwy, szczególnie taki przewlekły..Dziewczyny mam może głupie pytanie, czy ginekolog może wypisać kilka tygodni l4 jeśli kobieta ma problemy z zajściem w ciążę z powodu dużego stresu w pracy?