reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczynki.Jejku ale naprodukowałyście stron🤪 Gratuluję Wam dziewczyny 2 kreseczek😍 Ja dziś testuję bo to 32dc i nic..Mam mega wielkie cyce,bolące z żyłkami,zawroty głowy,wzdęcia i ten brzuch, który boli codziennie jak na @. I on mnie gubi, pewnie dziś dostanę..bo to chyba nie jest normalne że tak pobolewa raz słabo raz mocniej.i ucisk taki w podbrzuszu. Nie nastawiam się,pewnie pojade po test,wróce i się okaze że @🙄
A może pozytywnie się zaskoczysz 😉

reklama
Czy jeśli w tym cyklu owu przyszła wcześniej (praktycznie 5 dni po @) to testowanie wcześniej też ma sens bo fasolka miała więcej czasu aby się zagnieździć (?) czy to co pisze jest logiczne? 🤔

Czy jeśli w tym cyklu owu przyszła wcześniej (praktycznie 5 dni po @) to testowanie wcześniej też ma sens bo fasolka miała więcej czasu aby się zagnieździć (?) czy to co pisze jest logiczne? 🤔
No wydaje mi się że tak a raczej na pewno. Gdyby nie było ciąży poprostu @ byłby wcześniej. Jeśli np owulacja nie była 14 dn cyklu a 10 to ja bym test robiła 24 DC zamiast 28

Dziewczyny które stosowały wiesiołka [emoji847] jest 23dc a ja cały czas dalej w środku mam mokro, a zwykle w tym dniu cyklu było już sucho [emoji848] czy to Wiesiołek ma takie działanie, a może mała kropeczka [emoji7][emoji2530]

Dziewczyny które stosowały wiesiołka [emoji847] jest 23dc a ja cały czas dalej w środku mam mokro, a zwykle w tym dniu cyklu było już sucho [emoji848] czy to Wiesiołek ma takie działanie, a może mała kropeczka [emoji7][emoji2530]
A bierzesz go cały czas? Wiesolka tylko do owu się bierze, później już nie bo może wywołać skurcze macicy czy coś..

reklama
Do góry