Jak Wam się uda to będziecie jeszcze majowe czy już pierwsze czerwcowe ?ja teeeeez... Będę ! Bede! Będę!
reklama
Ancka
Fanka BB :)
Chyba czerwcowe się mi wydajeJak Wam się uda to będziecie jeszcze majowe czy już pierwsze czerwcowe ?
Trzymam kciuki żeby się udało będę do Was zaglądać i wyczekiwaćChyba czerwcowe się mi wydaje
Gigi Tg
Też obstawiam że wczorajszyTeż stawiam na wczorajszy. Zobaczymy jeszcze dzisiaj i jak będzie jaśniejsza kreska to już nie robię. Testy mi zostaną jeszcze na 2-3 cykle [emoji4]
młoda1994
Zrobię dla pewności. Dam znać. W razie wu w pace zaznaczyłam że pik był wczoraj a apka zanzaczyla owu na dzisiaj. Ale wiadomo jak jest z apkami.Raczej wczoraj miałaś pik, bo były wyraźne, mocne krechy. Możesz jeszcze spróbować wieczorem, ale jeśli masz takie krótkie piki to być może będzie już owulacja.
Gryfin
Ja bym teoretycznie miała termin mniej więcej 2 czerwcaJak Wam się uda to będziecie jeszcze majowe czy już pierwsze czerwcowe ?
coca
może te apki idą zasada, ze owu jest 24h po pozytywnym teście?Zrobię dla pewności. Dam znać. W razie wu w pace zaznaczyłam że pik był wczoraj a apka zanzaczyla owu na dzisiaj. Ale wiadomo jak jest z apkami.
młoda1994
Możliwe tego to nie wiem. Ale bolą mnie dwa jajniki i to dość mocno takie ciągnięcia czuję (pierwszy raz w swoim życiu).może te apki idą zasada, ze owu jest 24h po pozytywnym teście? [emoji848]
reklama
Anio0lek
Ja w piątek dostanę i już wiem że idzie bo śluz mam brunatnyTrzymam kciuki. Ja w czwartek/piątek powinnam dostać @ i już raczej jutro nie będę robić testu. Po co się nakręcać:/ jutro idę robić panel tarczycowy bo dawno nie robiłam plus podstawowe morfologie , ob.