reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A może jeszcze nic straconego... ja w poprzednim cyklu tez miałam mnóstwo syfów przed terminem @ jak nigdy... i tylko piersi pobolewaly baardzo delikatnie a jak poszłam na betę to okazało się ze ciąża... co prawda u mnie się nie utrzymała się ale była. Głowa do góry, może się okaże ze się pozytywnie jeszcze zaskoczysz. Trzymam kciuki 🥰
Dziękuję :) niby póki @ nie przyszedł to jest ciągle szansa. Ale wszystkie testy wychodzą negatywne. 2 dni po terminie powinno już być coś widac :(

reklama
Dziękuję :) niby póki @ nie przyszedł to jest ciągle szansa. Ale wszystkie testy wychodzą negatywne. 2 dni po terminie powinno już być coś widac :(
A może daj sobie czas i nie testuj przez kilka dni... z testami bywa różnie... postaraj się wyluzować i jak @ nie przyjdzie to może spróbuj jak będzie 7 dni po terminie @.Albo idź na betę, wtedy będzie wszystko jasne ☺️

A skąd taka informacja ze powinno coś już widać? To jest nie prawda. Ja byłam w 5 razy w ciąży a w 3 ciazach testy mi w ogóle nie pokazały a byłam w 6tc w 14tc i w 9tc.

Wróciłam z zakupów sprzętowo kuchennch i myślę 'zrobię znowu tego testa owu' 😅 no to poszłam i jest ta druga tak czy tak, więc chyba jednak peak 🙂
Screenshot_20200915_143955_com.bm.android.thermometer.jpg
fajnie, że chociaż te testy wychodzą i pokrywają się z ciągnięciem w dole brzucha i płodnym śluzem, teraz tylko jakby mi ten pęcherzyk pękł to bym była super happy 😂 może wymuszę u gina jutro ten zastrzyk mocniejszy 🤔 może się obrazić?

Wróciłam z zakupów sprzętowo kuchennch i myślę 'zrobię znowu tego testa owu' 😅 no to poszłam i jest ta druga tak czy tak, więc chyba jednak peak 🙂
Zobacz załącznik 1176594
fajnie, że chociaż te testy wychodzą i pokrywają się z ciągnięciem w dole brzucha i płodnym śluzem, teraz tylko jakby mi ten pęcherzyk pękł to bym była super happy 😂 może wymuszę u gina jutro ten zastrzyk mocniejszy 🤔 może się obrazić?
😁😁 Obrazić to raczej nie😋😋 co najwyżej odmówić 😋

Zobacz załącznik 1176594
No to są super mocne krechy 😉 lekarz to nie Twój kolega żeby się obrażał, ewentualnie Ci odradzi albo się zgodzi 😉

reklama
Laski zrobiłam teraz test 3h nie piłam no może z 2 lyczki wody na mieście. Zrobię jeszcze wieczorem o 19.00 i zobaczę czy kreska będzie blednąć czy ściemnieje. Ja stawiam że wczoraj był peak lh i już teraz tylko kreska testowa będzie jaśniec. Zobacz załącznik 1176556
Raczej wczoraj miałaś pik, bo były wyraźne, mocne krechy. Możesz jeszcze spróbować wieczorem, ale jeśli masz takie krótkie piki to być może będzie już owulacja.

Do góry