Magdusia88
Fanka BB :)
Byłam akurat u lekarza i potwierdził, no i obserwuję swój organizm, no i mam krótkie cykle, przeważnie 25-26 dni.A skąd wiesz ze w ten sam dzień jest? [emoji848][emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam akurat u lekarza i potwierdził, no i obserwuję swój organizm, no i mam krótkie cykle, przeważnie 25-26 dni.A skąd wiesz ze w ten sam dzień jest? [emoji848][emoji3526]
Jeśli to pytanie, to uwazam że tak. Niektóre kobiety czują bóle w trakcie owu. Odstaw wiesiołka to przejdzie, chyba że masz tak od zawsze, to tak po prostu jest. Ja miałam, też się zastanawialam skąd te bóle (miałam cały cykl) i przeszly jak ręka odjął...A ból jajników jest normalny. Co raz bardziej boli ale nie biorę leków przeciwbólowych.
Pierwszy raz taki ból a wiesiołka nie biorę od 2-3 tygodni albo i dłużej.Jeśli to pytanie, to uwazam że tak. Niektóre kobiety czują bóle w trakcie owu. Odstaw wiesiołka to przejdzie, chyba że masz tak od zawsze, to tak po prostu jest. Ja miałam, też się zastanawialam skąd te bóle (miałam cały cykl) i przeszly jak ręka odjął...
A to wiesiołek może potęgować bóle owulacyjne?Pierwszy raz taki ból a wiesiołka nie biorę od 2-3 tygodni albo i dłużej.
A tego to nie wiem. Odstawiłam bo i tak sporo leków biorę i żołądek mnie bolałA to wiesiołek może potęgować bóle owulacyjne?
Unanime, zgadzam się z opinią dziewczyn. Wiem że to trudne ale nie nastawiaj się śni pozytywnie ani negatywnie. Będzie co ma być, a jak się zadręczasz myślami to tylko szkodzisz swojej psychice, nastawieniu... Ja sama żyje od owulacji do owulacji, ale co jakiś czas łapie się na tym żeby nie nastawić się negatywnie mimo wszystko.Dziękuję niby póki @ nie przyszedł to jest ciągle szansa. Ale wszystkie testy wychodzą negatywne. 2 dni po terminie powinno już być coś widac
Witam w klubie Ja też czekam do środy.Matko tak mi się tydzień będzie ciągnął zwariuje do środy.. Ale chcę być twarda i dopiero w dniu @ testować...
No to super, będziemy testować razemWitam w klubie Ja też czekam do środy.
16 dni po owulacji i 2 dni po spodziewanej @Unanime, zgadzam się z opinią dziewczyn. Wiem że to trudne ale nie nastawiaj się śni pozytywnie ani negatywnie. Będzie co ma być, a jak się zadręczasz myślami to tylko szkodzisz swojej psychice, nastawieniu... Ja sama żyje od owulacji do owulacji, ale co jakiś czas łapie się na tym żeby nie nastawić się negatywnie mimo wszystko.
Ile czasu minęło od owulacji? Od owulacji do zagnieżdżenia może minąć nawet 12 dni, do tego 48 h po zagnieżdżeniu zaczyna wytwarzać się beta. W mojej pierwszej ciąży 17 dni po owu, 5 dni po spodziewanym @ miałam cień cienia, beta wyszła 35.