reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Laski zrobiłam teraz test 3h nie piłam no może z 2 lyczki wody na mieście. Zrobię jeszcze wieczorem o 19.00 i zobaczę czy kreska będzie blednąć czy ściemnieje. Ja stawiam że wczoraj był peak lh i już teraz tylko kreska testowa będzie jaśniec.
IMG_20200915_132734.jpeg

reklama
Nie umiem sobie z tym poradzić.
Szyjke mam zamknieta, brzuch i jajniki ciagle pobolewają i ciagna od zeszłego czwartku. Szyjka zaczyna się robić miękka.
Wlosy zaczęły mi się przetłuszczać jak nigdy. Pelno syfów na buzi. Na okres nigdy tak nie mialam, nigdy nie miałam żadnych objawów oprocz nerwowości. A teraz nerwowa nie jestem.
Wszystko na odwrót.
Okres zawsze jak w zegarku, teraz się spóźnia 2 dzień.
Wszyscy wokół twierdzą, że jestem w ciazy bo ciało mi się zmieniło. Jakas ciotka mojej mamy stwierdzila ze nigdy się nie myli i jak mówi że ciąża to tak jest.
Wiecie, nie wierzę w takie gadanie. Ale im więcej słyszę tym więcej mysle i jest mi w ch** przykro. Jak na złość nagle wszyscy zaczadza w ciaze albo rodzą. A ja zaczynam w jakąś depresję pogadać.
A może jeszcze nic straconego... ja w poprzednim cyklu tez miałam mnóstwo syfów przed terminem @ jak nigdy... i tylko piersi pobolewaly baardzo delikatnie a jak poszłam na betę to okazało się ze ciąża... co prawda u mnie się nie utrzymała się ale była. Głowa do góry, może się okaże ze się pozytywnie jeszcze zaskoczysz. Trzymam kciuki 🥰

Do góry