reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja od 4 dni jestem zaziebiona
Temperatura 37.8 niżej niż 37.3 to nie spada. Ale nadzieji nie robię sobie duzych.bo malo seksow bylo w tym miesiącu.
Jeszcze 8 dni do okresu.
U mnie też mało w sumie tylko 2 okoloowulacuje ,okres 23 a ja już mam milion objawów 😂😂 ale to chyba z przeziębienia tyle że moje nadinterpretacje są śmieszne nawet dla mnie 😅😅

Dziewczyny jeśli miałam bete w czwartek 855 to czy w poniedziek będzie coś na USG ?
Byłam u nowej lekarki, podeszła luzno do heparyny bo twierdzi że po 12 tyg i jadę z powrotem do swojej w poniedziałek.

Dziewczyny jeśli miałam bete w czwartek 855 to czy w poniedziek będzie coś na USG ?
Byłam u nowej lekarki, podeszła luzno do heparyny bo twierdzi że po 12 tyg i jadę z powrotem do swojej w poniedziałek.
A który byłby to tydzień ciąży?🤔 Ja byłam w 5+5 i był zarodek z bijącym ❤️, ale z doświadczenia innych dziewczyn wiem że różnie to bywa i czasami nie ma sensu wybierać się za wcześnie, bo może jeszcze nie być np bicia serca i jest wtedy nerwowka u niektórych 😉

reklama
A który byłby to tydzień ciąży?[emoji848] Ja byłam w 5+5 i był zarodek z bijącym [emoji3590], ale z doświadczenia innych dziewczyn wiem że różnie to bywa i czasami nie ma sensu wybierać się za wcześnie, bo może jeszcze nie być np bicia serca i jest wtedy nerwowka u niektórych [emoji6]
Ja o serduszku nie marzę . Powiem szczerze że liczę chociaż na pęcherzyk . Wg owulacji to będzie 5+6

Do góry