Sherlook
Fanka BB :)
Ja też 5[emoji4][emoji4] Też miałam w życiu takie zbiegi okoliczności.A ja sądzę, że pomaga, bo warto w coś w zyciuvwierzyć, w cokolwiek [emoji846] zdarza się, że 'przeszkoda' w posiadaniu dziecka siedzi w głowie, a modlitwa pomaga hmmm nie wiem jak to ująć, jakby 'odpuscic', uspokoić umysł [emoji848][emoji6] Jasne, że to my mamy ogromny wpływ na własne życie, niemniej jednak ja wierzę, że w życiu nie na przypadków, za dużo mnie spotkało 'zbiegów okolicznosci' aby nie wierzyć [emoji846]
I zgadzam się, że jeśli ktoś nie wierzy, to niech omija takie posty, szanujmy się [emoji6] po to jest forum, aby czasem o dup** Marynie popisać, na odstresowanie, a nie ciągle 'temperatura', 'śluz', 'stymulacja' czy 'testy, testy, testy' [emoji4]
No a ja mam 5dc, aby uciec od tych starań zdecydowaliśmy w końcu zrobić mini remont, ja mam urlop za tydzień, mój K też planuje i będziemy robić demolkę ścianki łączącej kuchnie z salonem i postawimy wyspe [emoji16] cieszę się, bo już fiksuje z tym zajściem, może pora lekko odpuścić...
Odliczam godziny do weekendu już!