Koralik93
Fanka BB :)
2 cykl starań.
My już po tourne.
8,10,12,14,15,16,17 dc. Pozostało czekać [emoji23]
Ulala podziałane [emoji123]
My tylko 5 razy w tym cyklu w płodnym (teoretycznie) okresie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 cykl starań.
My już po tourne.
8,10,12,14,15,16,17 dc. Pozostało czekać [emoji23]
Tak flo przesuwa samo, chyba pisze, że okres "powinien być" a chyba jak 2 czy 3 dni przesunie to później liczy spóźnienie. Gdzieś to czytałam w tych artykułach floDziewczyny, czy któraś z was ma aplikację flo i też ma taką sytuację? Jestem na milion procent przekonana że aplikacja pokazywała mi miesiączkę na wczoraj (bo śmiałam się jeszcze, że dwie aplikacje są zgodne a mój kalendarzyk jest dużo wcześniej) ale na początku tygodnia zmieniło się że jednak dzisiaj ma by być. Dzisiaj wchodzę a tu że jutro ma być o co w tym chodzi? Ta aplikacja sama przesuwa przewidzianą miesiączkę jeśli nie przyszła w terminie? Troszkę zgłupiałam bo wychodzi na to że mam już 28dc a u mnie zawsze 25/26 dni. Na nic się nie nastawiam bo czuję się jak na okres ale po prostu chodzi o to czy ta aplikacja zawsze tak robi? Mój kalendarzyk po prostu ogłasza że mam 3 dni spóźnienia i dopiero jak nacisne "początek miesiączki" to przesuwa, a flo samo przesuwa?
Tak, ona tak ma że jeśli nie zaznaczysz, że przyszła @ to apka sama przesuwa na następny dzień miesiączkę. Też używam flo już od dłuższego czasu.Dziewczyny, czy któraś z was ma aplikację flo i też ma taką sytuację? Jestem na milion procent przekonana że aplikacja pokazywała mi miesiączkę na wczoraj (bo śmiałam się jeszcze, że dwie aplikacje są zgodne a mój kalendarzyk jest dużo wcześniej) ale na początku tygodnia zmieniło się że jednak dzisiaj ma by być. Dzisiaj wchodzę a tu że jutro ma być o co w tym chodzi? Ta aplikacja sama przesuwa przewidzianą miesiączkę jeśli nie przyszła w terminie? Troszkę zgłupiałam bo wychodzi na to że mam już 28dc a u mnie zawsze 25/26 dni. Na nic się nie nastawiam bo czuję się jak na okres ale po prostu chodzi o to czy ta aplikacja zawsze tak robi? Mój kalendarzyk po prostu ogłasza że mam 3 dni spóźnienia i dopiero jak nacisne "początek miesiączki" to przesuwa, a flo samo przesuwa?
Przez pierwsze dni jak się miesiączka nie pojawia w sensie nie zaznaczasz jej to przesuwa ci datę okresu ale jak nie zanzaczysz dłuższy czas okresu to pokaże normalnie spoznienieDziewczyny, czy któraś z was ma aplikację flo i też ma taką sytuację? Jestem na milion procent przekonana że aplikacja pokazywała mi miesiączkę na wczoraj (bo śmiałam się jeszcze, że dwie aplikacje są zgodne a mój kalendarzyk jest dużo wcześniej) ale na początku tygodnia zmieniło się że jednak dzisiaj ma by być. Dzisiaj wchodzę a tu że jutro ma być o co w tym chodzi? Ta aplikacja sama przesuwa przewidzianą miesiączkę jeśli nie przyszła w terminie? Troszkę zgłupiałam bo wychodzi na to że mam już 28dc a u mnie zawsze 25/26 dni. Na nic się nie nastawiam bo czuję się jak na okres ale po prostu chodzi o to czy ta aplikacja zawsze tak robi? Mój kalendarzyk po prostu ogłasza że mam 3 dni spóźnienia i dopiero jak nacisne "początek miesiączki" to przesuwa, a flo samo przesuwa?
Dziewczyny, czy któraś z Was robi badania krwi w Medicover i robiła je kiedyś w sobotę? Zastanawiam się czy wyniki są w sobotę czy tak czy siak w poniedziałek się pojawią?
Może jak raz się uda trzy dni może chłopaki dadzą radę przetrwaćTo my tylko 2 razy i to 3 dni przed owu [emoji53] jestem ciekawa czy coś z tego będzie.