reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was ma aplikację flo i też ma taką sytuację? Jestem na milion procent przekonana że aplikacja pokazywała mi miesiączkę na wczoraj (bo śmiałam się jeszcze, że dwie aplikacje są zgodne a mój kalendarzyk jest dużo wcześniej) ale na początku tygodnia zmieniło się że jednak dzisiaj ma by być. Dzisiaj wchodzę a tu że jutro ma być :o o co w tym chodzi? Ta aplikacja sama przesuwa przewidzianą miesiączkę jeśli nie przyszła w terminie? Troszkę zgłupiałam bo wychodzi na to że mam już 28dc a u mnie zawsze 25/26 dni. Na nic się nie nastawiam bo czuję się jak na okres ale po prostu chodzi o to czy ta aplikacja zawsze tak robi? Mój kalendarzyk po prostu ogłasza że mam 3 dni spóźnienia i dopiero jak nacisne "początek miesiączki" to przesuwa, a flo samo przesuwa?
Tak flo przesuwa samo, chyba pisze, że okres "powinien być" a chyba jak 2 czy 3 dni przesunie to później liczy spóźnienie. Gdzieś to czytałam w tych artykułach flo

Dziewczyny, czy któraś z was ma aplikację flo i też ma taką sytuację? Jestem na milion procent przekonana że aplikacja pokazywała mi miesiączkę na wczoraj (bo śmiałam się jeszcze, że dwie aplikacje są zgodne a mój kalendarzyk jest dużo wcześniej) ale na początku tygodnia zmieniło się że jednak dzisiaj ma by być. Dzisiaj wchodzę a tu że jutro ma być :o o co w tym chodzi? Ta aplikacja sama przesuwa przewidzianą miesiączkę jeśli nie przyszła w terminie? Troszkę zgłupiałam bo wychodzi na to że mam już 28dc a u mnie zawsze 25/26 dni. Na nic się nie nastawiam bo czuję się jak na okres ale po prostu chodzi o to czy ta aplikacja zawsze tak robi? Mój kalendarzyk po prostu ogłasza że mam 3 dni spóźnienia i dopiero jak nacisne "początek miesiączki" to przesuwa, a flo samo przesuwa?
Tak, ona tak ma że jeśli nie zaznaczysz, że przyszła @ to apka sama przesuwa na następny dzień miesiączkę. Też używam flo już od dłuższego czasu. :)

Przez pierwsze dni jak się miesiączka nie pojawia w sensie nie zaznaczasz jej to przesuwa ci datę okresu ale jak nie zanzaczysz dłuższy czas okresu to pokaże normalnie spoznienie

Dziewczyny, czy któraś z Was robi badania krwi w Medicover i robiła je kiedyś w sobotę? Zastanawiam się czy wyniki są w sobotę czy tak czy siak w poniedziałek się pojawią?🤔

Hej dziewczyny :) mój pierwszy cykl starań i jak na złość się z mężem w domu pół miesiąca mijaliśmy z powodu pracy :dry: udało się nam tylko pierwszego zaobserwowanego dnia plodnego i w domniemanym dniu owulacji, więc szansę malutkie ,ale są 😋 tylko zastanawia mnie ,czy nasze organizmy to jakieś złośliwe stworzenia czy co... Rok obserwacji ,bez starań pokazał mi że mam regularne cykle co 28 dni z jednym tylko przesunięciem (wtedy miałam operację więc to stres itp ) i śluz płodny w dni płodne idealny , dużo , świetnej jakości .. a pierwszy cykl po podjęciu decyzji...śluz był ale o niebo mniej :p

reklama
Do góry