reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny. Powiem wam że malo tu zagladam. Bo bardziej sie nakręcam. A jak nie wchodze nie myślę.
W tym miesiącu juz po owu z 4 dni. Serduszkowalismy bez spiny, nawet nie pilnowałam żeby w ta owu cos było. Wiec pewnie cykl stracony.. Juz tyle miesięcy za nami a mimo wszystko nadal nic.
Prolaktyna moja nadal wysoka i walczę. Do grudnia jak sie nie uda to gin prowadza typowe monitorowanie cyklu.
Powiedziała młoda jesteś spokojnie uda sie.
Ale narazie bezskutecznie.. Jeszcze w zeszłym miesiącu test pozytywny a dwa dni po negatyw. I po dwóch dniach @.
Wiec test oszukal, gdzieś czytałam ze wl testy tej firmy często pokazuja 2.

W tym miesiącu stwierdziłam ze do dnia miesiączki ani jednego testu. Bo to wieksze rozczarowanie.

reklama
Jaki masz wynik prolaktyny? Bierzesz coś na nią?
Cześć dziewczyny. Powiem wam że malo tu zagladam. Bo bardziej sie nakręcam. A jak nie wchodze nie myślę.
W tym miesiącu juz po owu z 4 dni. Serduszkowalismy bez spiny, nawet nie pilnowałam żeby w ta owu cos było. Wiec pewnie cykl stracony.. Juz tyle miesięcy za nami a mimo wszystko nadal nic.
Prolaktyna moja nadal wysoka i walczę. Do grudnia jak sie nie uda to gin prowadza typowe monitorowanie cyklu.
Powiedziała młoda jesteś spokojnie uda sie.
Ale narazie bezskutecznie.. Jeszcze w zeszłym miesiącu test pozytywny a dwa dni po negatyw. I po dwóch dniach @.
Wiec test oszukal, gdzieś czytałam ze wl testy tej firmy często pokazuja 2.

W tym miesiącu stwierdziłam ze do dnia miesiączki ani jednego testu. Bo to wieksze rozczarowanie.

To slabo. A chodzisz na NFZ? Ja mam smutna refleksje, że na NFZ nic Ci nie wykryją. Jak na NFZ chodziłam to zawsze wszystko było super, nie drążymy, proszę tam się jeszcze kiedyś pojawić na następną cytologię za trzy lata 🙉
nie, prywatnie i w dodatku gość kroi mój portfel regularnie na 250zl za wizytę 🙃 a teraz idę na NFZ do innego który siostrze dał skierowania na wszytko, nawet na badania genetyczne i facet jest taki typowo z powołania, a zobaczymy co poradzi na mnie 😊

Dziewczyny ile czekali wasi mężczyźni na wyniki badania nasienia? Czy mój K. zdarzy zrobić w tydzień? 🙄
Mój robił w pt i we wtorek były wyniki. Czyli jakieś 3 dni robocze. Ale robił od razu z posiewem, więc możliwe, że przez to dłużej czekaliśmy na wyniki. Strasznie się stresowal, ale oczywiście wyszły mu super. Miał jakąś bakterie w nasieniu w niewielkiej ilości, a to też może obniżać płodność, więc myślę, że jak już robią Wasi faceci badania to warto od razu ten posiew machnąć. Jeden antybiotyk i po sprawie 🙂

Cześć dziewczyny, powiedzcie mi Kochane jak to jest z temperatura w ciąży ? Jestem jeszcze przed terminem @ temperatura 37,5. Zawsze w drugiej fazie cyklu mam podwyższoną około 37, ale czy jego by mi się udało zajść to taka temperatura jest normalna ?

reklama
nie, prywatnie i w dodatku gość kroi mój portfel regularnie na 250zl za wizytę 🙃 a teraz idę na NFZ do innego który siostrze dał skierowania na wszytko, nawet na badania genetyczne i facet jest taki typowo z powołania, a zobaczymy co poradzi na mnie 😊
To dawaj znać, jak taki super to możesz nam go tu polecić 😊 o ile nam pod względem lokalizacji podpasuje 🙂 my już powoli przestajemy wrabiać z tymi płatnymi wizytami, ale mój doktor jest taki super, że nie zawsze muszę płacić 🙂
A jak placilas takie ciezkie pieniądze, a lekarz jeszcze robił takie komentarze to faktycznie ewakuuj się

Do góry