Nie zauważyłam że słownik mi zmienił
mlU a nie mln.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mlU a nie mln.
Dokladnie tak, poronilam samoistnie w kwietniu, w maju biochemiczna i w czerwcu też, a teraz proszę, wreszcie tak jak powinno być! ❤ Także jestem zdania, że nie można się poddawać i trzeba działać, działać, działać! I słuchać siebie, bo teraz w lipcu zaczęłam brać luteine i to jest efekt, więc te straty mogły być powodem niskiego progesteronu tak jak przypuszczałam w każdym razie 28go miałam mieć wizytę u gina odnośnie tego co zrobić z tymi niepowodzeniami no i będę miała dla niego małą niespodziankę ❤Gratulacje! Ty nie miałaś przed chwilą biochemicznej?? Czy tak szybko czas mija czy ja nie ogarniam za bardzo? [emoji13]
W maju i w czerwcuKiedy miałaś bete 7 mln?
Byłam w szoku Krzyczałam, że to niemożliwe i latałam od jednego krańca mieszkania do drugiego z testem w ręku, płaczącO kurcze ale fajne uczucie pewnie zobaczyć 2 kreseczki.. Tez się biorę bo to mój 7 cykl i pierwsze badania a już coś wyszło nie tak.. Niby tragedii nie ma ale jednak..
To już jest przesada. Czytałam, że badania nie wykazały większej ilości poczęć u kobiet leżących x czasu po seksie i u kobiet wstających. Jedyne co to zalecają po prostu ze 2 min nie wstawac, ale to i tak zazwyczaj przecież się przytula czy odpoczywa i dopiero po chwili idzie do toalety.Gdzieś czytałam że tampon wkladaja ale nie próbowałam [emoji85][emoji85]
Gratulacje Pamiętam Twoje przeżycia i bardzo się cieszę, że się udało. Dbajcie o siebieA to moja beta! Wreszcie konkretna, a nie jakieś marne 7 mlU! ❤
Ja zawsze leżałam z nogami trochę podkurczonymi tak z 5 min, Ale i tak ze mnie sporo wylatywało, a jednak w ciążę zachodziłam za każdym razem, także nie ma chyba powodu się czymś takim przejmowaćTo już jest przesada. Czytałam, że badania nie wykazały większej ilości poczęć u kobiet leżących x czasu po seksie i u kobiet wstających. Jedyne co to zalecają po prostu ze 2 min nie wstawac, ale to i tak zazwyczaj przecież się przytula czy odpoczywa i dopiero po chwili idzie do toalety.
Dziękuję! Jesteś jedną z osób tutaj, które bardzo mi pomogły i dodały otuchy! ❤ dużo się od Ciebie dowiedziałamGratulacje Pamiętam Twoje przeżycia i bardzo się cieszę, że się udało. Dbajcie o siebie ❤
Nie martw się, ja też korzystam z flo i powiem Ci, że na bank mi w tym miesiącu nie wyliczyło poprawnie owu, bo miałam dużo wcześniej niż pokazuje apka i śluz płodny miałam dokładnie 2 dni i koniec, a zaszłam w ciążę, także działaj! ❤u mnie wg flo 3 dni do owu a przyplątała mi się infekcja bo jakoś dziwnie boli mnie brzuch w dodatku mimo stosowania oleju z wiesiołka i siemienia lnianego, dużej ilości wody jakoś kiepsko ze śluzem ehh dzisiaj spadek nastroju