reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje! Ty nie miałaś przed chwilą biochemicznej?? Czy tak szybko czas mija czy ja nie ogarniam za bardzo? [emoji13]
Dokladnie tak, poronilam samoistnie w kwietniu, w maju biochemiczna i w czerwcu też, a teraz proszę, wreszcie tak jak powinno być! 😁😁😁😍 Także jestem zdania, że nie można się poddawać i trzeba działać, działać, działać! 💪💪💪😆😁😂 I słuchać siebie, bo teraz w lipcu zaczęłam brać luteine i to jest efekt, więc te straty mogły być powodem niskiego progesteronu tak jak przypuszczałam 🤔 w każdym razie 28go miałam mieć wizytę u gina odnośnie tego co zrobić z tymi niepowodzeniami no i będę miała dla niego małą niespodziankę 😁😁😂😂😂🙈

O kurcze :) ale fajne uczucie pewnie zobaczyć 2 kreseczki.. Tez się biorę bo to mój 7 cykl i pierwsze badania a już coś wyszło nie tak.. Niby tragedii nie ma ale jednak..
Byłam w szoku ;) Krzyczałam, że to niemożliwe i latałam od jednego krańca mieszkania do drugiego z testem w ręku, płacząc 🤣

Gdzieś czytałam że tampon wkladaja ale nie próbowałam [emoji85][emoji85]
To już jest przesada. Czytałam, że badania nie wykazały większej ilości poczęć u kobiet leżących x czasu po seksie i u kobiet wstających. Jedyne co to zalecają po prostu ze 2 min nie wstawac, ale to i tak zazwyczaj przecież się przytula czy odpoczywa i dopiero po chwili idzie do toalety.

u mnie wg flo 3 dni do owu a przyplątała mi się infekcja bo jakoś dziwnie boli mnie brzuch:( w dodatku mimo stosowania oleju z wiesiołka i siemienia lnianego, dużej ilości wody jakoś kiepsko ze śluzem ehh dzisiaj spadek nastroju

To już jest przesada. Czytałam, że badania nie wykazały większej ilości poczęć u kobiet leżących x czasu po seksie i u kobiet wstających. Jedyne co to zalecają po prostu ze 2 min nie wstawac, ale to i tak zazwyczaj przecież się przytula czy odpoczywa i dopiero po chwili idzie do toalety.
Ja zawsze leżałam z nogami trochę podkurczonymi tak z 5 min, Ale i tak ze mnie sporo wylatywało, a jednak w ciążę zachodziłam za każdym razem, także nie ma chyba powodu się czymś takim przejmować 😉😉😉

reklama
u mnie wg flo 3 dni do owu a przyplątała mi się infekcja bo jakoś dziwnie boli mnie brzuch:( w dodatku mimo stosowania oleju z wiesiołka i siemienia lnianego, dużej ilości wody jakoś kiepsko ze śluzem ehh dzisiaj spadek nastroju
Nie martw się, ja też korzystam z flo i powiem Ci, że na bank mi w tym miesiącu nie wyliczyło poprawnie owu, bo miałam dużo wcześniej niż pokazuje apka i śluz płodny miałam dokładnie 2 dni i koniec, a zaszłam w ciążę, także działaj! 💪😆😆😆😁😁😁

Do góry