reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Do mnie dzwonil lekarz ze zaprasza mnie dzis na wizyte o 18 15, bo nie wypisze mi duphastonu bez badania🤷‍♀️ gdzie przyjmuje te leki od stycznia no ale nie ważne.dzis 4tc wiec nic tam napewno nie zobaczy ale może chociaż zaświadczenie mi jakieś do pracy wystawi, bo o zwolnieniu to nawet nie marzę..

Czekam na wizytę. Trochę się stresuje. Muszę lekarce powiedzieć, że zapisałam się do kliniki leczenia niepłodności i że chce u niej zrobić mimo wszystko hsg. Kurde. Ale się denerwuje. Ale z drugiej strony. Co ona ma do komentowania..... Przecież place 150 zł za wizytę, za drożność też chce zapłacic, łaski mi nie robi ze mnie zbada czy coś..... Mam ją na miejscu. A klinikę mam 120 km od domu

Do mnie dzwonil lekarz ze zaprasza mnie dzis na wizyte o 18 15, bo nie wypisze mi duphastonu bez badania🤷‍♀️ gdzie przyjmuje te leki od stycznia no ale nie ważne.dzis 4tc wiec nic tam napewno nie zobaczy ale może chociaż zaświadczenie mi jakieś do pracy wystawi, bo o zwolnieniu to nawet nie marzę..

Nie ma żadnych terminów od kiedy lekarz może dać zwolnienie. Mnie się pytał w 5 tyg czy chce. Bo Ty chcesz zwolnienie do pracy?

reklama
Do góry