reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mi Flo w tamtym cyklu policzyło o 2 dni za szybko ale wiedziałam, że nie jest wtedy bo używałam testów i obserwowałam śluz. Gdy @ przyszła teraz po zaznaczeniu jej Flo zmieniło mi owu z czerwca tak jak ja faktycznie miałam.
Ja w tym cyklu nie mam czasu a już wieczorem zapominam zrobić test😌 Flo pokazuje na piątek owu a t-time na jutro. W ostatnim cyklu owu miałam wcześniej bo 11 dc (robiłam testy)Flo bardziej mi służy do zaznaczania @

reklama
Ja mam 2 córki i nie miałam mdłości ani w jednej ciąży ☺☺ ale każdy przechodzi inaczej.❤❤
Ja mam syna i ciążę z nim przeszłam tak, że do 7 msc poza brzuszkiem i biustem rosnącym to nie miałam żadnych objawów, kompletnie nic...ale ostatnie dwa miesiące męczyła mnie okropna zgaga w nocy...a teraz już czuję mdłości rano i zgagę delikatną mam wieczorem i ten posmak dziwny w ustach i tak się zastanawiam kto mieszka w moim brzuchu? 🤔😆😊😁😍

Ja przy corce moglam gory przenosic, ale tez bylam duzo mlodsza ;) [emoji14] teraz juz niejedna emerytka rusza sie żwawiej ode mnie i na pewno mniej narzeka na samopoczucie [emoji23]
Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem [emoji85][emoji85][emoji85] także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173] ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke [emoji7][emoji173]

Ja mam syna i ciążę z nim przeszłam tak, że do 7 msc poza brzuszkiem i biustem rosnącym to nie miałam żadnych objawów, kompletnie nic...ale ostatnie dwa miesiące męczyła mnie okropna zgaga w nocy...a teraz już czuję mdłości rano i zgagę delikatną mam wieczorem i ten posmak dziwny w ustach i tak się zastanawiam kto mieszka w moim brzuchu? 🤔😆😊😁😍
Hehehe ☺️☺️ też mówią że jak jest zgaga to dziecko będzie miało dużo włosów hehe 🤔☺️

Hehehe ☺☺ też mówią że jak jest zgaga to dziecko będzie miało dużo włosów hehe 🤔
Hahaha też to słyszałam, a mój syn za dużo nie miał, ale dosyć długie miał z tyłu 🙈🙈😂😂 moja mama ze mną też miała taką zgagę i też za dużo włosów nie miałam, a z kolei kuzynka nie miała wcale zgagi, a jej syn urodził się z dużą czuprynką 😳😂😂😂🤔

Ja przy corce moglam gory przenosic, ale tez bylam duzo mlodsza ;) [emoji14] teraz juz niejedna emerytka rusza sie żwawiej ode mnie i na pewno mniej narzeka na samopoczucie [emoji23]
O matko mam tak samo 🙈🙈🙈😳 tu plecy, tam głowa, tu znowu nogi...do tego bóle głowy na zmianę ciśnienia...masakra...mam wrażenie, że moja babcia lepiej funkcjonowała mając 80 lat niż ja mając 30 😳🙈🙈🙈😂😂😂

Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem [emoji85][emoji85][emoji85] także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173] ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke [emoji7][emoji173]
Ja mdłości jakoś takich nie miałam, z 2 tygodnie mi dokuczały i sporadycznie a będzie dziewczynka [emoji16] za to do słodkiego to mm taka ciagotke że mówię do męża że trzeba wszystko zjeść bo ja nie mogę a mnie ciągnie [emoji38] dokarmiam cukrzycę [emoji1787]

Ja to w ogóle śluzu nie mam. Jak sobie dwa dni temu wsadziłam palca to wyciągnęłam jakieś białe grudki, no obok płodnego śluzu to to nie leżało także myślę że ten cykl stracony.
u mnie wg flo 3 dni do owu a przyplątała mi się infekcja bo jakoś dziwnie boli mnie brzuch:( w dodatku mimo stosowania oleju z wiesiołka i siemienia lnianego, dużej ilości wody jakoś kiepsko ze śluzem ehh dzisiaj spadek nastroju

reklama
Ja mdłości jakoś takich nie miałam, z 2 tygodnie mi dokuczały i sporadycznie a będzie dziewczynka [emoji16] za to do słodkiego to mm taka ciagotke że mówię do męża że trzeba wszystko zjeść bo ja nie mogę a mnie ciągnie [emoji38] dokarmiam cukrzycę [emoji1787]
No właśnie ja na słodkie też mam straszne parcie i te mdłości takie delikatne nad ranem...a z synem tak mnie do słodkiego nie ciągnęło 🙈🙈🙈 bardziej do kwaśnego i do owoców, potrafiłam zjeść całą ćwiartke arbuza na to kilka kiwi i jeszcze brzoskwinią popchnęłam 🙈🙈🙈😂

Do góry