Martxx1
Fanka BB :)
Powyżej 10 ng, wtedy wystąpiła owulacja.Dziewczyny 6/7 dni po owu Jaki powinien Być progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powyżej 10 ng, wtedy wystąpiła owulacja.Dziewczyny 6/7 dni po owu Jaki powinien Być progesteron?
No właśnie widzę że pięknie wzrasta dlatego mnie wkurzają takie komentarze gina, bo łatwo sobie potem wkręcać że coś jest nie tak.MamatolkA ale przyrost prawidłowy.
No właśnie widzę że pięknie wzrasta dlatego mnie wkurzają takie komentarze gina, bo łatwo sobie potem wkręcać że coś jest nie tak.
Ile ja bym dała żeby być tak cierpliwąTo prawda a ja się będę trzymać dla siebie wersji że testy tylko po terminie @ i zero przyrostow bety bo to oszalec można
Cześć to znowu ja z moimi testami... wykonałam właśnie przed chwila test.. 26dc przy średnio cyklach 31-34 dniowych, ostatni trwał 36 dni... może mi ktoś wytłumaczyć co tu się dzieje w tych testach lh? Ostatni wiadomo z dziś.. czy on jest pozytywny?
Nie bo zostawiam go na termin miesiączki [emoji1787] mam ostatni... ale czy w jutrzejszym dniu to 27dc by coś już mogło wyjść? Chyba poczekam do weekendu... jeszcze porobie owulacyjne jutro i pojutrze [emoji1] za dużo miałam rozczarować bielą
Chciałabym, ale się boje...Ja przy takich cyklach jak Ty miałam cień w 26dc i to wieczorem [emoji7]
Chciałabym, ale się boje...
Jeszcze zobaczę jutro jaki będzie test owu.. najwyżej zrobię w piątek rano, ewentualnie w sobotę [emoji120][emoji120] ehh poczytałam sobie trochę i dla większości pozytyw przed miesiączka to normalna sprawa a większość nie robi testów po piku i mam mieszane uczucia [emoji85][emoji23][emoji3064]
Ja rozumiem się bać, ale panika nic nie pomoże, a wręcz spotęguje stres, który nie jest absolutnie wskazany w ciąży! Można się bać, jest to jak najbardziej zrozumiałe, ale po co biegać co chwilę na bete? Czy to jest kobiecie w ciąży potrzebne? Po co opierać się na kalkulatorach z neta? Przecież na tym etapie to ciążę monitoruje się u lekarza poprzez usg...takie kłucie się co chwilę nie jest zdrowe i może przysporzyć problemówJa lucky rozumiem jest po cp i poronieniu wiec nie dziwne ze tak się boi. Nie porównujmy się kto ma gorzej i kto powinien się martwić a kto nie. Dla każdej z nas ciąża to stan na który czekamy i boimy się bardzo jak się uda.
U mnie 31 żadnych i test czysty a @ nie ma - jeszcze niech mi się znowu hormony rozreguluja... szkoda gadaćDziewczyny oznajmiam że dzisiaj (36dc) test biały. Ani cienia cienia. Więc 28dc to nie było plamienie implantacyjne.