reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czeka
Screenshot_20200708_194149.jpeg

U mnie brzuch boli od kilku dni na @, a ona ani drgnie.. Kuźwa myślałam, że zrobię badania jeszcze w tym tyg jak dostane @ a tu nic... Oczywiście rano test dla pewności i biel bieli.

Cześć to znowu ja z moimi testami... wykonałam właśnie przed chwila test.. 26dc przy średnio cyklach 31-34 dniowych, ostatni trwał 36 dni... może mi ktoś wytłumaczyć co tu się dzieje w tych testach lh? Ostatni wiadomo z dziś.. czy on jest pozytywny?

Załączniki

• 188A1C89-58F5-4B39-BFF3-B8B32BB80DFF.jpeg
    188A1C89-58F5-4B39-BFF3-B8B32BB80DFF.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Bardzo bym się cieszyła... ale to test lh a nie ciążowy niestety...
Ciagle się obawiam czy nie mam jakiś zaburzeń patrząc na te testy... bo niemożliwe ze mi się przesunęła tak późno owulacja? Od wczoraj trochę piersi mi się powiększyły ale nie raz mam tak przed okresem no i miałam kłucie w jajniku.. nie chciałam się na sile w tym cyklu doszukiwać i robić sobie kolejny raz nadzieje ☹️🙁🙁

Do góry