U
użytkownik-a
Gość
Okres miałam 29.05 to chyba 5+6 dzisiaj . Spróbuje się dostać jutro.Idź jak najszybciej Jutro masz 6+3 to spokojnie już będzie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okres miałam 29.05 to chyba 5+6 dzisiaj . Spróbuje się dostać jutro.Idź jak najszybciej Jutro masz 6+3 to spokojnie już będzie widać
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze..Okres miałam 29.05 to chyba 5+6 dzisiaj . Spróbuje się dostać jutro.
A powiedz mi czy zawyzone hormony męskie mogą blokować owu?
Kurcze to już nic nie rozumiem. Ja mam lh i fsh w normie wręcz pani doktor pow że wzorowe jak na moj wiek. Nadmierne owłosienie mam ale łysienia już nie[emoji848] ehh już sama nie wiem. Czemu to takie skomplikowane wszystko jest?Szczerze to nie wiem. Tylko tyle udało mi się znaleźć
Może ciąża?Cześć to znowu ja z moimi testami... wykonałam właśnie przed chwila test.. 26dc przy średnio cyklach 31-34 dniowych, ostatni trwał 36 dni... może mi ktoś wytłumaczyć co tu się dzieje w tych testach lh? Ostatni wiadomo z dziś.. czy on jest pozytywny?
Może ciąża? [emoji16]