HappyBabyMama
Fanka BB :)
A to jest powyżej normy w okresie lutealnej - a może to znaczyć ciaze?Piękna owu była
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jest powyżej normy w okresie lutealnej - a może to znaczyć ciaze?Piękna owu była
No ale 20 mieści się w przedziale bo norma do 23 :/Chyba była piękna owulacja Czemu źle? Ja zazwyczaj miałam około 20 Tydzien po owu
Może jest tego konkretna przyczyna kochana, ale nie chcę nic sugerować!No ale 20 mieści się w przedziale bo norma do 23 :/
Wlasnie robie test ciążowy 8 dpo i nie z pierwszego moczu ale No wystraszyłam sięMoże jest tego konkretna przyczyna kochana, ale nie chcę nic sugerować!
Sporo naczytałam się o tych wszystkich wynikach badań i nie pamiętam żeby za duży jednorazowo progesteron po owu miał świadczyć o jakiejś chorobieWlasnie robie test ciążowy 8 dpo i nie z pierwszego moczu ale No wystraszyłam się
Będę robić pod wieczór owuPokaż ten test dzisiejszy
To już było po owu, że musisz poczekać i zrobić test, zawsze po owu może wyjść ciąża, jednak nie da rady sprawdzić czy ciąża czy nie po proguA to jest powyżej normy w okresie lutealnej - a może to znaczyć ciaze?
PokażWlasnie robie test ciążowy 8 dpo i nie z pierwszego moczu ale No wystraszyłam się
PokazWlasnie robie test ciążowy 8 dpo i nie z pierwszego moczu ale No wystraszyłam się