reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Bardzo bym się cieszyła... ale to test lh a nie ciążowy niestety...
Ciagle się obawiam czy nie mam jakiś zaburzeń patrząc na te testy... bo niemożliwe ze mi się przesunęła tak późno owulacja? Od wczoraj trochę piersi mi się powiększyły ale nie raz mam tak przed okresem no i miałam kłucie w jajniku.. nie chciałam się na sile w tym cyklu doszukiwać i robić sobie kolejny raz nadzieje ☹️🙁🙁
A robiłaś test ciążowy?

reklama
Dziewczyny a co sądzicie
Cykle 28-29 sni
W 24dc beta 18,40
W 26 dc 52,34
Od 24 dc testy wychodzą pozytywne
Ale mam wrażenie jak by miesiączka zaraz przyszła
Lekarz na teleporadzie powiedział ze to są znikome ilości bety
Znikome ilości bety? A odpowiadające tc?
Przecież jak odpowiednio wzrasta to jest ok

Cześć to znowu ja z moimi testami... wykonałam właśnie przed chwila test.. 26dc przy średnio cyklach 31-34 dniowych, ostatni trwał 36 dni... może mi ktoś wytłumaczyć co tu się dzieje w tych testach lh? Ostatni wiadomo z dziś.. czy on jest pozytywny?
W 15 dniu cyklu wyglada na pozytyw potem już nie tob. Mi tez wychodziły kiedyś ciagle pozytywy do miesiączki samej.

reklama
Wyluzuj, bo się wykończysz! Po co robisz ciągle tą bete??? Przecież to oszaleć idzie! Ciesz się,sama że jesteś w ciąży, bo beta rośnie i ciąża się rozwija! Nie można mieć takiej obsesji, bo w końcu sama wywołasz jakieś nieszczęście takim myśleniem! Tylko pozytywne myślenie, zajmij czymś myśli- polecam szydełkowanie, super sprawa 😁😁😁😁 ja przeszłam w ciągu 3 msc 3 ciąże biochemiczne i co, mam się załamać i odpuścić starania o upragnione drugie dziecko??? A dziewczyny, które przeszły tutaj poronienia i tyle cykli nie mogą zajść i chorują to co mają zrobić?? Musisz się cieszyć z tego dzieciątka i wierzyć w nie i w to, że jest silne i wszystko będzie dobrze! Dużo do niego mów i przestań pisać te czarne scenariusze, bo się wykończysz dziewczyno! 💪💪💪 trzeba wziąć się w garść i wierzyć, że się uda!!! 😉😊😊😊
Ja lucky rozumiem jest po cp i poronieniu wiec nie dziwne ze tak się boi. Nie porównujmy się kto ma gorzej i kto powinien się martwić a kto nie. Dla każdej z nas ciąża to stan na który czekamy i boimy się bardzo jak się uda.

Do góry