Z chęcią bwrzucilabym zdjęcie ale niewiem jak to zrobićPokaż kreseczkę, skoro jest to pozytywny
reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Polip miał 3-4 mam , ledwo go znaleźli . W sumie nie wiadomo dlaczego się zrobił.Duzy mialas? Wiesz czemu się zrobił? Mialas coś nie tak z hormonami?
Jak się czujesz? Widzę ze nadal cię mecza...
U mnie światło w tunelu bo beta zaczęła spadać i w poniedziałek prawdopodobnie mnie wypuszcza . Usłyszałam też przypadkiem że jest jeszcze jedna dziewczyna z ciążą pozamaciczna u nas na oddziale
Alwinka
Dołącz plik wciśnij i wybierz zdjecieZ chęcią bwrzucilabym zdjęcie ale niewiem jak to zrobić
U mnie to nie dziala.... DziwneDołącz plik wciśnij i wybierz zdjecie
karina1988
Hej dziewczeta witam sie z Wami po dlugiej nieobecnosci (ponad miesiac ). W skrocie. Wracam po udanym zabiegu laparoskopii, udanym poniewaz laparo diagnostyczna nic nie wykazala bylo podejrzenie endometriozy, torbieli brak, zrostow i naciekow brak, przepuszczono kontrast i jest wyplyw z jajowodow jestem szczesliwa
Tylko teraz moje pytanie...co mam robic, zmie ic lekarza, starac sie naturalnie, dac sobie troche czasu... Dodam ze mam zdiagnozowana podwyzszona prolaktyne, na to biore Bromergon od lutego, Luteina podjezykowa w drugiej fazie cyklu i ostatni cykl z Aromkiem....co radzicie?
Tylko teraz moje pytanie...co mam robic, zmie ic lekarza, starac sie naturalnie, dac sobie troche czasu... Dodam ze mam zdiagnozowana podwyzszona prolaktyne, na to biore Bromergon od lutego, Luteina podjezykowa w drugiej fazie cyklu i ostatni cykl z Aromkiem....co radzicie?
Martxx1
Z chęcią bwrzucilabym zdjęcie ale niewiem jak to zrobić
Jak piszesz wiadomość, to masz coś takiego jak dodaj pliki i wybierz zdjęcie
Załączniki
Ciociaklocia
Zaciekawiona BB
Rzeczywiście tu się zgodzę, też pracuję na zmianach nocnych i to nieregularnie, bo na przykład z poniedziałku na wtorek mam nockę a już w środę idę na 12h juz od 6rano,także znam ten ból i wiem że właśnie od takiej pracy wszystko się pochrzaniło w moim organizmie, cykle zaczęły być nieregularne, przyrost wagi się pojawił... Od 2 miesięcy siedzę w domu bo jestem po wypadku i zauważyłam różnicę, ale mimo wszystko trochę potrwa zanim organizm wróci na właściwy tor no i szukam nowej pracy, bo do tamtej nie mam po co wracać@Alwinka a zauważyłaś, że nocki utrudniają zajście i robią bałagan w organizmie, hormonach etc? Bo ja waham się czy nie zrezygnować z pracy od 5 lat mam nocki regularnie, czasem nawet częściej niż powinnam i niestety, ale mój gin tutaj też upartuje problemów z hormonami. Wg niego one potrzebują mieć regularny tryb dnia, a nocki go zaburzają
Martxx1
Jest jak byk. Gratulacje
reklama
Dziękuję chociaż boję się że jednak dostanę @. W niedzielę powtórzę test.Jest jak byk. ❤Gratulacje ❤