reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny... mam kolejne glupie pytanie.
Nie pytam czy to objaw ciazy po prostu jest to dla mnie dziwne albo mega dziwne.
Czy popękała Wam kiedys skóra w sumie brodawka wokol sutkow? Tylko takie koleczko wokol sutka. Wyglada jak popękana ale sutek nie boli bardziej niz bolal wczesniej.
Chcialam sie pochwalic dzis ze 3 dni do @ wszystkie bolesci ustapily procz kłucia w podbrzuszu a tu niespodzianka .
Ja nigdy tak nie miałam może sobie jakoś podraznilas ?

No wlasnie od momentu kiedy kiedy bolaly bardzo (niedziela) staram sie uwazac i z bielizna i staram sie je nawilzac codziennie oliwka,kremem czy olejkiem ale dzis juz poszedl bepanthen w ruch.
Ja to w ogóle raz miałam tak, że sutki zrobiły się sino brązowe i zaczęła się łuszczyć z nich skóra na kilka dni przed @. Gine endo nie potrafiła tego wyjaśnić 😂 Zniknęło samo po 2 dniach. Lekarka powiedziała, że przejściowe wahania hormonalne...

Cudnie że drożny :)
Ja miałam polip 7 lat temu usuwany ) w szpitalu byłam dosłownie 5 godzin. To było w sierpniu a w grudniu ujrzałam pierwszy raz w życiu dwie grube krechy . Także po jego usunięcie rzeczywiście coś się u ciebie ruszt ✊
Duzy mialas? Wiesz czemu się zrobił? Mialas coś nie tak z hormonami?
Jak się czujesz? Widzę ze nadal cię mecza...

Ja to w ogóle raz miałam tak, że sutki zrobiły się sino brązowe i zaczęła się łuszczyć z nich skóra na kilka dni przed @. Gine endo nie potrafiła tego wyjaśnić 😂 Zniknęło samo po 2 dniach. Lekarka powiedziała, że przejściowe wahania hormonalne...
Dzieki dobrze wiedziec 😊😂
Przez wlasne cialo kiedys zawalu dostane😂😂😂

reklama
Do góry