reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja dziś dziewczyny. Mam trochę mniej jakichkolwiek objawów. Wczoraj miałam klucie podbrzusza dziś już nic nie boli. Aby zostały trochę wrażliwe piersi i śluz. A tak to chyba @ się będzie jednak zbliżać. Wczoraj miałam doła i takie nerwy na nocce że wszystkich wyzywalam i rano męża tak mnie drażnil tym że wstał w ogóle haha a rzadko tak mam 😂😂 ale wyspalam się to mi przeszło. Teraz sobie biegam po ogrodzie i plewie. Nasza dieta działa już 4 kilo na minusie mąż 5 😊😊

@Alwinka a zauważyłaś, że nocki utrudniają zajście i robią bałagan w organizmie, hormonach etc? Bo ja waham się czy nie zrezygnować z pracy 😔 od 5 lat mam nocki regularnie, czasem nawet częściej niż powinnam i niestety, ale mój gin tutaj też upartuje problemów z hormonami. Wg niego one potrzebują mieć regularny tryb dnia, a nocki go zaburzają 🤷‍♀️

@Alwinka a zauważyłaś, że nocki utrudniają zajście i robią bałagan w organizmie, hormonach etc? Bo ja waham się czy nie zrezygnować z pracy 😔 od 5 lat mam nocki regularnie, czasem nawet częściej niż powinnam i niestety, ale mój gin tutaj też upartuje problemów z hormonami. Wg niego one potrzebują mieć regularny tryb dnia, a nocki go zaburzają 🤷‍♀️
Ja slyszalam ze nocki zaburzaja caly organizm. Sama robilam tak rok ale dluzej juz fizycznie nie dawalam rady i zmienilam na dniowki

Wiesz co mam mam inny układ pracy 2 na 2 i wypada mi Max 8 nocek w miesiącu i nie zauważyłam wielkich zmian. Pracuje tam 3 lata i mam regularnie raczej miesiączki z małymi wypadkami. W ogóle zauważyłam najbardziej że jak trzymam diety to @ jak w zegarku 😊 wcześniej półtora roku byłam na diecie schudłam 30 kilo i odrazu zaszłam w 1 cyklu potem odpuscilam wszystko i odrazu 10 kilo w gore tak poleciało w ciągu 10 miesiecy.. od miesiąca wróciłam na dietę do mojej dietetyczki razem z mężem. I już czuje poprawę we wszystkim. Mamy w niej też dużo produktów poprawiających płodność 😊

Beta robiona w środę wynosiła 243 a dziś 657 😍
Z ciekawości zrobiłam dziś też progesteron i wyszedł 29, więc chyba idziemy w dobrym kierunku 🤰
Screenshot_2020-06-26-17-37-58-880_com.android.chrome.jpg

reklama
Dziewczyny... mam kolejne glupie pytanie.
Nie pytam czy to objaw ciazy po prostu jest to dla mnie dziwne albo mega dziwne.
Czy popękała Wam kiedys skóra w sumie brodawka wokol sutkow? Tylko takie koleczko wokol sutka. Wyglada jak popękana ale sutek nie boli bardziej niz bolal wczesniej.
Chcialam sie pochwalic dzis ze 3 dni do @ wszystkie bolesci ustapily procz kłucia w podbrzuszu a tu niespodzianka .

Do góry