reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Duzy mialas? Wiesz czemu się zrobił? Mialas coś nie tak z hormonami?
Jak się czujesz? Widzę ze nadal cię mecza...
Polip miał 3-4 mam , ledwo go znaleźli . W sumie nie wiadomo dlaczego się zrobił.

U mnie światło w tunelu bo beta zaczęła spadać i w poniedziałek prawdopodobnie mnie wypuszcza . Usłyszałam też przypadkiem że jest jeszcze jedna dziewczyna z ciążą pozamaciczna u nas na oddziale :(

IMG_20200626_185744.jpg

Hej dziewczeta :) witam sie z Wami po dlugiej nieobecnosci (ponad miesiac :)). W skrocie. Wracam po udanym zabiegu laparoskopii, udanym poniewaz laparo diagnostyczna nic nie wykazala 🤩🤩🤩 bylo podejrzenie endometriozy, torbieli brak, zrostow i naciekow brak, przepuszczono kontrast i jest wyplyw z jajowodow ❤️ jestem szczesliwa 😁😁😁
Tylko teraz moje pytanie...co mam robic, zmie ic lekarza, starac sie naturalnie, dac sobie troche czasu... Dodam ze mam zdiagnozowana podwyzszona prolaktyne, na to biore Bromergon od lutego, Luteina podjezykowa w drugiej fazie cyklu i ostatni cykl z Aromkiem....co radzicie? 😉😉😉

@Alwinka a zauważyłaś, że nocki utrudniają zajście i robią bałagan w organizmie, hormonach etc? Bo ja waham się czy nie zrezygnować z pracy 😔 od 5 lat mam nocki regularnie, czasem nawet częściej niż powinnam i niestety, ale mój gin tutaj też upartuje problemów z hormonami. Wg niego one potrzebują mieć regularny tryb dnia, a nocki go zaburzają 🤷‍♀️
Rzeczywiście tu się zgodzę, też pracuję na zmianach nocnych i to nieregularnie, bo na przykład z poniedziałku na wtorek mam nockę a już w środę idę na 12h juz od 6rano,także znam ten ból i wiem że właśnie od takiej pracy wszystko się pochrzaniło w moim organizmie, cykle zaczęły być nieregularne, przyrost wagi się pojawił... Od 2 miesięcy siedzę w domu bo jestem po wypadku i zauważyłam różnicę, ale mimo wszystko trochę potrwa zanim organizm wróci na właściwy tor 😉no i szukam nowej pracy, bo do tamtej nie mam po co wracać 😉

reklama
Do góry