reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja dziś dziewczyny. Mam trochę mniej jakichkolwiek objawów. Wczoraj miałam klucie podbrzusza dziś już nic nie boli. Aby zostały trochę wrażliwe piersi i śluz. A tak to chyba @ się będzie jednak zbliżać. Wczoraj miałam doła i takie nerwy na nocce że wszystkich wyzywalam i rano męża tak mnie drażnil tym że wstał w ogóle haha a rzadko tak mam 😂😂 ale wyspalam się to mi przeszło. Teraz sobie biegam po ogrodzie i plewie. Nasza dieta działa już 4 kilo na minusie mąż 5 😊😊

@Alwinka a zauważyłaś, że nocki utrudniają zajście i robią bałagan w organizmie, hormonach etc? Bo ja waham się czy nie zrezygnować z pracy 😔 od 5 lat mam nocki regularnie, czasem nawet częściej niż powinnam i niestety, ale mój gin tutaj też upartuje problemów z hormonami. Wg niego one potrzebują mieć regularny tryb dnia, a nocki go zaburzają 🤷‍♀️

@Alwinka a zauważyłaś, że nocki utrudniają zajście i robią bałagan w organizmie, hormonach etc? Bo ja waham się czy nie zrezygnować z pracy 😔 od 5 lat mam nocki regularnie, czasem nawet częściej niż powinnam i niestety, ale mój gin tutaj też upartuje problemów z hormonami. Wg niego one potrzebują mieć regularny tryb dnia, a nocki go zaburzają 🤷‍♀️
Ja slyszalam ze nocki zaburzaja caly organizm. Sama robilam tak rok ale dluzej juz fizycznie nie dawalam rady i zmienilam na dniowki

Wiesz co mam mam inny układ pracy 2 na 2 i wypada mi Max 8 nocek w miesiącu i nie zauważyłam wielkich zmian. Pracuje tam 3 lata i mam regularnie raczej miesiączki z małymi wypadkami. W ogóle zauważyłam najbardziej że jak trzymam diety to @ jak w zegarku 😊 wcześniej półtora roku byłam na diecie schudłam 30 kilo i odrazu zaszłam w 1 cyklu potem odpuscilam wszystko i odrazu 10 kilo w gore tak poleciało w ciągu 10 miesiecy.. od miesiąca wróciłam na dietę do mojej dietetyczki razem z mężem. I już czuje poprawę we wszystkim. Mamy w niej też dużo produktów poprawiających płodność 😊

Beta robiona w środę wynosiła 243 a dziś 657 😍
Z ciekawości zrobiłam dziś też progesteron i wyszedł 29, więc chyba idziemy w dobrym kierunku 🤰
Screenshot_2020-06-26-17-37-58-880_com.android.chrome.jpg

reklama
Dziewczyny... mam kolejne glupie pytanie.
Nie pytam czy to objaw ciazy po prostu jest to dla mnie dziwne albo mega dziwne.
Czy popękała Wam kiedys skóra w sumie brodawka wokol sutkow? Tylko takie koleczko wokol sutka. Wyglada jak popękana ale sutek nie boli bardziej niz bolal wczesniej.
Chcialam sie pochwalic dzis ze 3 dni do @ wszystkie bolesci ustapily procz kłucia w podbrzuszu a tu niespodzianka .

Do góry