reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, czytsm Was już od jakiegoś czasu 😁 Wasze pozytywne testy dają wielka nadzieję 😊😊😊 Jestem w 12dc, dzusuaj na teście owulacyjnym pokazały mi się dwie ciemne kreski, do mniemam, że zaczęła się owu 😁 mam pytanie jak często przytulacie się z partnerami? Codziennie, co 2 dzień? Mi lekarz w środę to był 10 dzień cyklu przy pęcherzyka h 21 mm kazał wstrzymać się z przytulaniem do 14 dc, wydaje mi się że to trochę długo. Co myślicie?
Plemniki też mają swoją "ważność" ja bym nie czekała, no ale specjalstka nie jestem. Nam się udało pierwszy cykl przytulać co dwa dni od skończonej @ bo wolne miałam, a tak to różnie było, ale chciałabym żeby nadal nam się tak udawalo😁

reklama
reklama
Do góry