reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam 2 siostry. Jedna starsza ode mnie o 12 lat , druga o 7. Z obiema mam bardzo dobry kontakt , a z ta starsza o 12 lat powiedziałabym, ze najlepszy ! Także nic się nie martw różnica wieku 🙂
O kurcze ! Tylko my mamy malutkie mieszkanie ale chyba jakoś byśmy dali radę .. jeszcze nie czas na myślenie o tym :)
Ja bym poszła ze względu na to żeby ewentualnie wykluczyć pozamaciczna bo jestem w grupie ryzyka .
Gratulacje kochana ! Piękny przyrost. Ja bym poszła szybko na USG aby tylko sprawdzić czy pęcherzyk jest na właściwym miejscu , ale jestem przekonana że tak !!!

O kurcze ! Tylko my mamy malutkie mieszkanie ale chyba jakoś byśmy dali radę .. jeszcze nie czas na myślenie o tym :)

Gratulacje kochana ! Piękny przyrost. Ja bym poszła szybko na USG aby tylko sprawdzić czy pęcherzyk jest na właściwym miejscu , ale jestem przekonana że tak !!!
Pęcherzyk i tak dopiero od bety powyżej 1000 widać, także jeszcze ma czas :)

reklama
Podoba mi się takie podejście, ja w ciązy, którą poroniłam tez poszłam tylko raz na betę żeby potwierdzić i potem juz nie, lekarz nie kazał i nie robiłam przystostów nawet nie wiedziałam, że takie coś jest dopóki nie zaczęłam czytać o tym. Potem robiłam spdek po poronieniu.
Myślę, ze w kolejnej zrobię też tylko 1, w końcu przyrosty dobre też nie gwarantują, że bedzie wszystko ok a człowiek się stresuje. (przynajmniej ja).

Ja zaszłam w ciążę w 1 cyklu, w którym chcieliśmy nie udało się niestety utrzymać zobaczymy co to dalej będzie.
Miałam identycznie . Teraz też chyba nie będę się stresować betami jak mi się uda może zrobię jedna razem z tsh.

Do góry