reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam 2 siostry. Jedna starsza ode mnie o 12 lat , druga o 7. Z obiema mam bardzo dobry kontakt , a z ta starsza o 12 lat powiedziałabym, ze najlepszy ! Także nic się nie martw różnica wieku 🙂
O kurcze ! Tylko my mamy malutkie mieszkanie ale chyba jakoś byśmy dali radę .. jeszcze nie czas na myślenie o tym :)
Ja bym poszła ze względu na to żeby ewentualnie wykluczyć pozamaciczna bo jestem w grupie ryzyka .
Gratulacje kochana ! Piękny przyrost. Ja bym poszła szybko na USG aby tylko sprawdzić czy pęcherzyk jest na właściwym miejscu , ale jestem przekonana że tak !!!

O kurcze ! Tylko my mamy malutkie mieszkanie ale chyba jakoś byśmy dali radę .. jeszcze nie czas na myślenie o tym :)

Gratulacje kochana ! Piękny przyrost. Ja bym poszła szybko na USG aby tylko sprawdzić czy pęcherzyk jest na właściwym miejscu , ale jestem przekonana że tak !!!
Pęcherzyk i tak dopiero od bety powyżej 1000 widać, także jeszcze ma czas :)

reklama
Podoba mi się takie podejście, ja w ciązy, którą poroniłam tez poszłam tylko raz na betę żeby potwierdzić i potem juz nie, lekarz nie kazał i nie robiłam przystostów nawet nie wiedziałam, że takie coś jest dopóki nie zaczęłam czytać o tym. Potem robiłam spdek po poronieniu.
Myślę, ze w kolejnej zrobię też tylko 1, w końcu przyrosty dobre też nie gwarantują, że bedzie wszystko ok a człowiek się stresuje. (przynajmniej ja).

Ja zaszłam w ciążę w 1 cyklu, w którym chcieliśmy nie udało się niestety utrzymać zobaczymy co to dalej będzie.
Miałam identycznie . Teraz też chyba nie będę się stresować betami jak mi się uda może zrobię jedna razem z tsh.

Do góry