reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurcze chyba mnie te wasze kreski tak naładowały, wczoraj miałam spadek formy, nic mi się nie chciało, źle się czułam, a dzisiaj zrobiłam generalne porządki, upiekłam ciacho, zrobiłam likiery i jeszcze pizze zaczęłam. Normalnie sama się nie poznaje🙈😂więc proszę więcej takich energetyzujących nowinek❤️oby nam wszystkim się udało jak najszybciej☺️

To ja tez ostatnio miałam dziwne przemyślenia. Jak wiele kobiet jest w 100% (no dobra może w 90%) zdrowe, dopóki nie zechcą być w ciąży. To takie niesprawiedliwe: a to wczesne straty, a to historie jak Twoje, a to bardzo późne straty po których hormony mają wieczną imprezę, operacje, zabiegi. No co się dzieje?! A my i tak znosimy to wszystko bo pragnienie zostania mamą jest większe.
Dla dzidziusia jesteśmy w stanie zrobić wszystko , to taka nasza super moc :) 💪💪💪

Nie chce usuwać czy nie pozwalają? Mój ma jakiegoś jednego, teraz maja to zbadać i decydować czy usuwać czy nie
kazali zrobić badanie nasienia 2 razy z przerwa 2,5miesiaca i się zobaczy jak będą beznadziejne to raczej do operacji tylko mnie wkurza to ze to jednak trwa zanim badanie drugie w sierpniu
Zanim wgl termin na zabieg pewnie tez jakis fajny.. pozabiegu efekt jakikolwiek tez trzeba czekać :( a wcale nie musi być lepiej ja mam nadzieje ze te badania nie będą jakieś najgorsze to może do inseminacji podejdziemy albo uda się naturalnie ale mało prawdopodobne

reklama
Do góry