reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie miałaś żadnego krwawienia ? Mnie wczoraj bolało z lewej strony i się zaczęło . A potem dziwnie bo bolało mnie też z prawej - na wczoraj wypadała mi owulacja po tym niby okresie i zastanawiam się czy mogło do niej faktycznie dojść . W sumie ta kobieta ci z nią jestem w pokoju jest ok ale co chwilę opowiada o swojej wypadającej macicy 🤦‍♀️ ma 72 lata - matko czy nas też to czeka ? :(
Trzymaj się tam Mrufeczko nasza! Dobrze, że po leku zaczęło się coś dziać. Wierzę, że uda się uniknąć ingerencji większej. Ściskam Cię 😘

Mogło być gorzej . Jest też pani po 80 która co chwilę jęczy że wszystko ją boli . Jak tak patrzę to bardzo przykra jest starość kobiety. Ogólnie mamy przesrane. Najpierw bolesne miesiączki, potem staranie o zajęcie w ciążę - w wielu przypadkach nie łatwe, przetrwanie ciąży i porodu... W międzyczasie zawsze coś tam się dzieje a to polip, a to torbiel . Masakra faceci mają zdecydowanie lepiej ;)
To ja tez ostatnio miałam dziwne przemyślenia. Jak wiele kobiet jest w 100% (no dobra może w 90%) zdrowe, dopóki nie zechcą być w ciąży. To takie niesprawiedliwe: a to wczesne straty, a to historie jak Twoje, a to bardzo późne straty po których hormony mają wieczną imprezę, operacje, zabiegi. No co się dzieje?! A my i tak znosimy to wszystko bo pragnienie zostania mamą jest większe.

Zapytam tak dla upewnienia się ten test jest zupełnie negatywny i nic na nie prześwituje prawda? Robiłam go 2 dni temu to było na moje około 13 dpo , wiec chyba jakby coś miało być to by była linia bardzo wyraźna, ja tam osobiście nic nie widzę, ale chłopak sobie ze mnie żarty dzisiaj robi, ze on to coś tam widzi, wiec jeszcze zapytam tutaj 😂
Kurcze, ja nie widzę, ale jestem słaba w wyszukiwaniu cieni 🙁

Zapytam tak dla upewnienia się ten test jest zupełnie negatywny i nic na nie prześwituje prawda? Robiłam go 2 dni temu to było na moje około 13 dpo , wiec chyba jakby coś miało być to by była linia bardzo wyraźna, ja tam osobiście nic nie widzę, ale chłopak sobie ze mnie żarty dzisiaj robi, ze on to coś tam widzi, wiec jeszcze zapytam tutaj 😂
Ja na tym samym teście mam kreskę drugą mimo, ze nie jestem w ciąży

Załączniki

• 105341293_3289053957987427_8400464868260390465_n.jpg
    105341293_3289053957987427_8400464868260390465_n.jpg
    262,8 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry