bleucoco
Fanka BB :)
Czyli jednak!!Dziewczyny, po wczorajszej wpadce z pinkiem elektronicznym jest cien!! Na zwykłym pinku [emoji6]
Dziś 9dpoZobacz załącznik 1136204
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jednak!!Dziewczyny, po wczorajszej wpadce z pinkiem elektronicznym jest cien!! Na zwykłym pinku [emoji6]
Dziś 9dpoZobacz załącznik 1136204
Ja polecam DOZ płytkowy 10! Pinki dają słabo zabarwione kreski (ja miałam jasną w II trymestrze na tym teście co teraz zrobiłaś). Na DOZ już możesz mieć konkretnąNa tych pinkach nigdy nie miałam nawet ducha cienia, a robiłam je od jakiegoś czasu. Więc mam nadzieję że to jednak to [emoji846]
No trudno nie zauważyć!! Gratulacje!!Nie mogłam wytrzymać widzicie coś czy to moje urojenie? (27dc)
Dla dzidziusia jesteśmy w stanie zrobić wszystko , to taka nasza super mocTo ja tez ostatnio miałam dziwne przemyślenia. Jak wiele kobiet jest w 100% (no dobra może w 90%) zdrowe, dopóki nie zechcą być w ciąży. To takie niesprawiedliwe: a to wczesne straty, a to historie jak Twoje, a to bardzo późne straty po których hormony mają wieczną imprezę, operacje, zabiegi. No co się dzieje?! A my i tak znosimy to wszystko bo pragnienie zostania mamą jest większe.
No trudno nie zauważyć!! Gratulacje!!
USG będę miała pewnie w poniedziałek , ja nie wiem w weekendy to tu zupełnie nic nie robiąMiałam krwawienie i to takie porządne mimo to zarodek dalej był w jajowodzie.
Ciekawe z ta owulacja. A kiedy zrobią ci usg?
Jak chyba w większości szpitaliUSG będę miała pewnie w poniedziałek , ja nie wiem w weekendy to tu zupełnie nic nie robią
kazali zrobić badanie nasienia 2 razy z przerwa 2,5miesiaca i się zobaczy jak będą beznadziejne to raczej do operacji tylko mnie wkurza to ze to jednak trwa zanim badanie drugie w sierpniuNie chce usuwać czy nie pozwalają? Mój ma jakiegoś jednego, teraz maja to zbadać i decydować czy usuwać czy nie
usg mieliśmy i jak napiął brzuch to takie zgrubienie pod palcami jakbyA jak się sprawdza czy są żylaki? Czy dają jakieś objawy?