reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurcze chyba mnie te wasze kreski tak naładowały, wczoraj miałam spadek formy, nic mi się nie chciało, źle się czułam, a dzisiaj zrobiłam generalne porządki, upiekłam ciacho, zrobiłam likiery i jeszcze pizze zaczęłam. Normalnie sama się nie poznaje🙈😂więc proszę więcej takich energetyzujących nowinek❤️oby nam wszystkim się udało jak najszybciej☺️

To ja tez ostatnio miałam dziwne przemyślenia. Jak wiele kobiet jest w 100% (no dobra może w 90%) zdrowe, dopóki nie zechcą być w ciąży. To takie niesprawiedliwe: a to wczesne straty, a to historie jak Twoje, a to bardzo późne straty po których hormony mają wieczną imprezę, operacje, zabiegi. No co się dzieje?! A my i tak znosimy to wszystko bo pragnienie zostania mamą jest większe.
Dla dzidziusia jesteśmy w stanie zrobić wszystko , to taka nasza super moc :) 💪💪💪

Nie chce usuwać czy nie pozwalają? Mój ma jakiegoś jednego, teraz maja to zbadać i decydować czy usuwać czy nie
kazali zrobić badanie nasienia 2 razy z przerwa 2,5miesiaca i się zobaczy jak będą beznadziejne to raczej do operacji tylko mnie wkurza to ze to jednak trwa zanim badanie drugie w sierpniu
Zanim wgl termin na zabieg pewnie tez jakis fajny.. pozabiegu efekt jakikolwiek tez trzeba czekać :( a wcale nie musi być lepiej ja mam nadzieje ze te badania nie będą jakieś najgorsze to może do inseminacji podejdziemy albo uda się naturalnie ale mało prawdopodobne

reklama
Do góry