reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Owulacyjne wykrywają ciążę, zrobiłam z ciekawości 10 dni po zabiegu i pozytyw jak ta lala ;)
Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]

reklama
Firmy babyboom [emoji1787]

Myślicie że to możliwe żebym była w ciąży? Skoro w zeszły piątek lekarz powiedział że pęcherzyk jest w jajniku? Biorę duphaston 2x dziennie, może przez to test pozytywny? Duphaston może wpłynąć na wynik? Że jest pozytywny a ciąży nie ma?
Duphaston nie wpływa na wynik :) Brałam ponad rok i nigdy nie wyszedł mi pozytywny test przez to, nie ma też takiej informacji na ulotce 🤷🏼‍♀️

Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było. Dużo pracy ostatnio mam. Dziś pierwszy dzień luzu, więc pisze.
Komu się udało?? Od razu gratuluję!!

Przeszłam kolejny monitoring i mocno się zdziwiłam. Najczęściej cykle mam długie i owulacja koło 19-21 dc A ten okazał się książkowy 😱 14dc była owulka..
Od soboty dwa tygodnie temu miałam brać acard i progesterone. Czytałam na forach że mimo brania progesteronu miesiączka powinna przyjść mniej więcej w terminie @
Mojej nie ma... powinna przyjść 3 dni temu... test negatywny (zrobiłam, bo lekarz mi kazał po 2tyg).
Na @ znowu się nie czuje... piersi mnie bolą, ale brzuch nic... najczęściej w miarę mocne bóle miałam, teraz tylko raz na jakiś czas lekkie kłócie.

Jak myślicie, to efekt progesteronu ?? 🙄 dodam, że w ostatnim tygodniu mega mdłości miałam... wydaje mi się, że to właśnie on jest winowajcą...
Miała któraś taką sytuację?? Brałyście dłużej progesteron niż do kilka dni przed @ ???
Ja w tym cyklu co się udało wydłużyłam branie progesteronu do terminu @ i zaszłam 😂

Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]
A jaka czułość masz ja mam 20 ml i mi negatywny wychodzą Ehhh więc pewnie dupa

reklama
Do góry