Ewq9
Fanka BB :)
56 [emoji23]
Który masz dzień cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który masz dzień cyklu?
56 [emoji23]
I dalej nie wierzysz??56 [emoji23]
A dużo Ci się spóźniał??
I dalej nie wierzysz??[emoji33]
Aha.. A w trakcie brania miałaś jakies skutki uboczne ?? Typu zawroty głowy, mdłości??Okresu dostałam dopiero 3 dni po odstawieniu leku.
Aha..Myślę, że owulacja mogła być w 40dc. Ufasz swojemu lekarzowi ?? Może warto skonsultować to z innym ??Ponieważ tydzień temu w pt lekarz powiedział że nie ma ciąży, za to jest przerośnięty pęcherzyk w jajniku, grube endometrium i przepisał mi duphaston przez niski poziom progesteronu. Mam brać do poniedziałku 2 razu dziennie, i myślałam że po tym czasie dostanę okres a tu test pozytywny. Zatem mogłam mieć dni płodne ok 40dc ? Nie wydaje mi się xd
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było. Dużo pracy ostatnio mam. Dziś pierwszy dzień luzu, więc pisze.
Komu się udało?? Od razu gratuluję!!
Przeszłam kolejny monitoring i mocno się zdziwiłam. Najczęściej cykle mam długie i owulacja koło 19-21 dc A ten okazał się książkowy [emoji33] 14dc była owulka..
Od soboty dwa tygodnie temu miałam brać acard i progesterone. Czytałam na forach że mimo brania progesteronu miesiączka powinna przyjść mniej więcej w terminie @
Mojej nie ma... powinna przyjść 3 dni temu... test negatywny (zrobiłam, bo lekarz mi kazał po 2tyg).
Na @ znowu się nie czuje... piersi mnie bolą, ale brzuch nic... najczęściej w miarę mocne bóle miałam, teraz tylko raz na jakiś czas lekkie kłócie.
Jak myślicie, to efekt progesteronu ?? [emoji849] dodam, że w ostatnim tygodniu mega mdłości miałam... wydaje mi się, że to właśnie on jest winowajcą...
Miała któraś taką sytuację?? Brałyście dłużej progesteron niż do kilka dni przed @ ???
Kurczę mam straszny dylemat... może przeciągne branie... niech przyjdzie @ w trakcie przyjmowania... właśnie czytałam, że normalnie większość dziewczyn dostaje@Ja brałam dupka kilka dni po potwierdzonej owulacji do domentu aż nie dostałam @. Najczęściej 12-14dzien brania
Aha..Myślę, że owulacja mogła być w 40dc. Ufasz swojemu lekarzowi ?? Może warto skonsultować to z innym ??