reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Owulacyjne wykrywają ciążę, zrobiłam z ciekawości 10 dni po zabiegu i pozytyw jak ta lala ;)
Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]

reklama
Firmy babyboom [emoji1787]

Myślicie że to możliwe żebym była w ciąży? Skoro w zeszły piątek lekarz powiedział że pęcherzyk jest w jajniku? Biorę duphaston 2x dziennie, może przez to test pozytywny? Duphaston może wpłynąć na wynik? Że jest pozytywny a ciąży nie ma?
Duphaston nie wpływa na wynik :) Brałam ponad rok i nigdy nie wyszedł mi pozytywny test przez to, nie ma też takiej informacji na ulotce 🤷🏼‍♀️

Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było. Dużo pracy ostatnio mam. Dziś pierwszy dzień luzu, więc pisze.
Komu się udało?? Od razu gratuluję!!

Przeszłam kolejny monitoring i mocno się zdziwiłam. Najczęściej cykle mam długie i owulacja koło 19-21 dc A ten okazał się książkowy 😱 14dc była owulka..
Od soboty dwa tygodnie temu miałam brać acard i progesterone. Czytałam na forach że mimo brania progesteronu miesiączka powinna przyjść mniej więcej w terminie @
Mojej nie ma... powinna przyjść 3 dni temu... test negatywny (zrobiłam, bo lekarz mi kazał po 2tyg).
Na @ znowu się nie czuje... piersi mnie bolą, ale brzuch nic... najczęściej w miarę mocne bóle miałam, teraz tylko raz na jakiś czas lekkie kłócie.

Jak myślicie, to efekt progesteronu ?? 🙄 dodam, że w ostatnim tygodniu mega mdłości miałam... wydaje mi się, że to właśnie on jest winowajcą...
Miała któraś taką sytuację?? Brałyście dłużej progesteron niż do kilka dni przed @ ???
Ja w tym cyklu co się udało wydłużyłam branie progesteronu do terminu @ i zaszłam 😂

Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]
A jaka czułość masz ja mam 20 ml i mi negatywny wychodzą Ehhh więc pewnie dupa

reklama
Do góry