reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurczę mam straszny dylemat... może przeciągne branie... niech przyjdzie @ w trakcie przyjmowania... właśnie czytałam, że normalnie większość dziewczyn dostaje@
Ja pierwszy raz dostałam taki zestaw progesteronu i acardu (prócz ciąży, która poronilam).
Bo wszystko jest dobrze, u męża też- lekarz stwierdził, że próbujemy tej opcji...
A z drugiej strony mówiąc brać 10dni. I ostatniego dnia zrobić test jak negatywny to odstawić i czekać na @ a jak pozytywny tj brać dalej. Sama niedługo będę stala nad dylematem co robić..

A z drugiej strony mówiąc brać 10dni. I ostatniego dnia zrobić test jak negatywny to odstawić i czekać na @ a jak pozytywny tj brać dalej. Sama niedługo będę stala nad dylematem co robić..
No właśnie. Dziś na pewno jeszcze wezmę.
Bo w zasadzie dziś mija2 tyg ale na wieczór brałam...
Myślę, że skuszę się do poniedziałku i po pracy zrobię bete jak nie dostanę @.
Zobaczę jeszcze co napisze mi mój ginekolog... najgorsze jest to, że nie czuje się wcale na@ I w ostatnim miesiącu schudłam 2kg... sama z siebie... pytanie czy to też przez progesteron 🙄 jak ja nie lubię nie wiedzieć 😓

Dziewczyny pozdrawiam soczyście ananaskowo 😄🍍

Załączniki

• 5EDC7B50-AA28-4C66-9406-E97872DC3D11.jpeg
    5EDC7B50-AA28-4C66-9406-E97872DC3D11.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 79
Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]
Babyboom haha
A owulacyjne jak ci wychodzą patrzyłaś? Ja robię do końca cyklu i bielutkie. Zawsze przed owu mam prawie pozytywy potem pozytyw i potem jasnieje kreska ale zawsze ja widać, w tym cyklu teraz muszę się dopatrywać. Niby niektórym pokazują ciążę.

Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]
Ale szalony ten twoj cykl😍

reklama
Czy pijecie alkohol podczas starań? Tzn po owulacji? Czy ma jakiś wpływ negatywny? Bo generalnie jeszcze nie wie się o tym czy to już ciąża, czy cykl stracony. Mam dylemat bo dziś idziemy do znajomych... co prawda dziś dopiero 23dc przy cyklach 33dni [emoji848][emoji848] jak to jest u Was? Żyć normalnie czy już panikować? [emoji2]
Żyć normalnie. Póki nie wiesz o ciąży nie ma co panikować.

Do góry