Trzymam kciukiWłaśnie w tym tygodniu chce się umówić do inelnego lekarza, bo tamtego niby wszyscy chwalą ale jak dla mnie był strasznie taki olewający.
Zobaczymy co będzie
Trzymajcie kciuki
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
A z drugiej strony mówiąc brać 10dni. I ostatniego dnia zrobić test jak negatywny to odstawić i czekać na @ a jak pozytywny tj brać dalej. Sama niedługo będę stala nad dylematem co robić..Kurczę mam straszny dylemat... może przeciągne branie... niech przyjdzie @ w trakcie przyjmowania... właśnie czytałam, że normalnie większość dziewczyn dostaje@
Ja pierwszy raz dostałam taki zestaw progesteronu i acardu (prócz ciąży, która poronilam).
Bo wszystko jest dobrze, u męża też- lekarz stwierdził, że próbujemy tej opcji...
No właśnie. Dziś na pewno jeszcze wezmę.A z drugiej strony mówiąc brać 10dni. I ostatniego dnia zrobić test jak negatywny to odstawić i czekać na @ a jak pozytywny tj brać dalej. Sama niedługo będę stala nad dylematem co robić..
Bo w zasadzie dziś mija2 tyg ale na wieczór brałam...
Myślę, że skuszę się do poniedziałku i po pracy zrobię bete jak nie dostanę @.
Zobaczę jeszcze co napisze mi mój ginekolog... najgorsze jest to, że nie czuje się wcale na@ I w ostatnim miesiącu schudłam 2kg... sama z siebie... pytanie czy to też przez progesteron jak ja nie lubię nie wiedzieć
Wesoła_Aga
Aha.. A w trakcie brania miałaś jakies skutki uboczne ?? Typu zawroty głowy, mdłości??
Czy czułaś się na @??
Miałam bóle miesiaczkowe to tak. Żadnych skutków ubocznych.
Może zadzwoń do swojego gina i się skonsultuj
Dziękuję za odpowiedź. Napisałam i czekam na odpowiedź. U niego najlepiej na sms-yMiałam bóle miesiaczkowe to tak.
Może zadzwoń do swojego gina i się skonsultuj
Dostałam odpowiedź- mam odstawićDziękuję za odpowiedź. Napisałam i czekam na odpowiedź. U niego najlepiej na sms-y
Także dziś idę z mężem na randeczke z winkiem
Ewq9
Zrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]
Babyboom haha
A owulacyjne jak ci wychodzą patrzyłaś? Ja robię do końca cyklu i bielutkie. Zawsze przed owu mam prawie pozytywy potem pozytyw i potem jasnieje kreska ale zawsze ja widać, w tym cyklu teraz muszę się dopatrywać. Niby niektórym pokazują ciążę.
Bridget_Ben
Ale szalony ten twoj cyklZrobiłam teraz owulacujny i wyszedł pozytywny [emoji1] i 2 tygodnie temu w sobotę właśnie miałam pozytywny owulacujny, i też się martwiłam że coś jest nie tak [emoji2] mam nadzieję że faktycznie właśnie wtedy miałam płodne [emoji846]
reklama
młoda1994
Żyć normalnie. Póki nie wiesz o ciąży nie ma co panikować.Czy pijecie alkohol podczas starań? Tzn po owulacji? Czy ma jakiś wpływ negatywny? Bo generalnie jeszcze nie wie się o tym czy to już ciąża, czy cykl stracony. Mam dylemat bo dziś idziemy do znajomych... co prawda dziś dopiero 23dc przy cyklach 33dni [emoji848][emoji848] jak to jest u Was? Żyć normalnie czy już panikować? [emoji2]