reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, czy któraś z Was jak zaczynała brać duphaston miała takie delikatne krwawienie. Bielizna czysta, jedynie troszkę na papierze? Wzięłam dzisiaj 1 tabletkę po konsultacji z lekarzem i teraz zaczęłam się stresować :/ Nigdy żadnych plamień nie miałam. A do daty okresu 2/3 dni. Dzisiaj 12/13 dp.

reklama
No i po trzech dniach plamien witam 1 dc :( smutno trochę ale cóż poradzić.. mój plan na czerwiec na zbić tsh i wizyta u gino. Myślę też nad badaniem nasienia ale w tej kwestii doradze się gino

Dziewczyny, czy któraś z Was jak zaczynała brać duphaston miała takie delikatne krwawienie. Bielizna czysta, jedynie troszkę na papierze? Wzięłam dzisiaj 1 tabletkę po konsultacji z lekarzem i teraz zaczęłam się stresować :/ Nigdy żadnych plamień nie miałam. A do daty okresu 2/3 dni. Dzisiaj 12/13 dp.
Może to implantacjyjne? Nie martw się, duphaston nie powinien w żaden sposób zaszkodzić [emoji846]

Hej Dziewczyny. Ja nadal plamię, 10 dzień po zabiegu. W czwartek wróciłam do pracy i czuję się lepiej. Myślałam że będę w stanie powiedzieć dziewczynom w pracy co się stało ale nie byłam. Szef pyta czy wszystko w porządku bo jakaś smutna jestem a dziewczyny mówią że widać że zmęczona jestem, no cóż. My kontynuujemy remont, przenosimy kuchnię do salonu. Miał być pokój dla dziecka, oby jeszcze kiedyś się przydał.
Ja teraz mam bardzo sprzeczne myśli, nie chce być w ciąży, chce być w ciąży, ale też nie mogę się doczekać tej ekscytacji przy robieniu testów owu i potem ciążowych, taki miszmasz mam w głowie [emoji854]
To normalne - ten misz masz. Masz do niego pełne prawo. Musisz sama się ze sobą dogadać i dowiedzieć się, czego Agnieszka teraz potrzebuje 😀 remont to prawdziwy złodziej czasu, więc dni będą Ci mijać, a Ty nie będziesz wiedziała kiedy 😀 trzymam mocno kciuki za Ciebie.

reklama
Do góry