MamaBuni
Fanka BB :)
ByłaDziewczyny jak myślicie progesteron 8 dpO wyniósł 19.72 jak myślicie ? Owulacja raczej była nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ByłaDziewczyny jak myślicie progesteron 8 dpO wyniósł 19.72 jak myślicie ? Owulacja raczej była nie ?
7 dniDziewczyny ile dni po owulacji można zrobić progesteron? Kiedy już będzie wiarygodny?
To prawda, dobrze, ze w terminie , bo bałam sie, ze mi sie cykl rozreguluje .Z drugiej strony lepiej w terminie i bez złudzeń. Teraz zaczyna się nowa szansa. Nowa nadzieja.
O to chyba po ananasie zjem ogórkową [emoji23]... w następnym tygodniu planuje iść na badania krwi tzn wszystkie hormonalne bo już podobno można u nas [emoji1787] a do lekarza hmm szczerze? Byłam w zeszłym roku ostatnio we wrześniu u Horbatiuka ale będę musiała na dniach poszukać innego kto mi pomoze jak w tym cyklu nie wyjdzie. [emoji19] ostatni test robiłam wczoraj i ja już serio nie wiem czy był pozytyw czy nie..
No to zaczynamy cykl razem, oby czerwiec był nasz ❤ długo się starasz ? U mnie to będzie 5 cyklU mnie tak samo , tylko ja mam 28dc
To bedzie drugi cykl starań po poronieniu zatrzymanym .No to zaczynamy cykl razem, oby czerwiec był nasz ❤ długo się starasz ? U mnie to będzie 5 cykl
Jak dla mnie to Ci powiem że 18-19 jest najcenniejszy. Dzisiaj coś wyszło? Nie byłam niby u niego Ale moja mama była raz... Jakoś go źle odebrala [emoji23][emoji23] Ale od 1 czerwca wraca Rusak w Janikowie. Ja to mega palcem. Mi teraz prowadzi ciążę i jestem bardzo zadowolona. W sumie zawsze do niego chodziłam. Kiedyś też sądziłam że Styga dobry lekarz Ale podobno się już wypalił tylko kasa się dla niego liczy więc ja z niego zrezygnowałam. Idź się przebadaj i zobacz. A z tarczyca maz z wszytsko w porządku?