Verona26
Fanka BB :)
Dobrze cisnij to tam [emoji23][emoji23][emoji23] Ja owulacyjne zamiawialam na allegro. 50 szt chyba za 15 zł o ile dobrze pamiętam. On przyjmuje w Janikowie na NFZ. Musiałbyś zadzwonić w przyszłym tygodniu do ośrodka i zapytać jaki ma termin. A prywatnie teraz do niego jeździłam. Ma gabinet w Inie na Świętokrzyskiej. Bierze tylko 150 zł także spoko [emoji4] Bo Styga podobno już 250 czy 280 więc trochę przegięcie [emoji2356] Jeżeli chodzi o testy to na zdjęciu jeden jest właśnie peak czyli kilka godzin przed owu A drugi negatywny więc sobie zobacz [emoji4]
Dzisiaj jeszcze nie robiłam no nie mam testów już [emoji1787] chyba, że skocze gdzieś kupić, ale jak dziś znow wyjdzie taki sam [emoji2955] wiem, że po pozytywie nie powinno się robić już testów, ale różnią się dużo po? [emoji3166] on przyjmuje prywatnie czy nfz? Długo się do niego czeka? Tsh miałam niedawno robione i w normie, ale jeszcze dla pewności w przyszłym tyg się zbadam. Chyba, że nie będę musiała bo przez ostatni tydzień płodnych dni nie odpuszczam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787] aż mój chłop ma mnie dość [emoji2960][emoji2958][emoji2960]