U
użytkownik-a
Gość
U mnie to chyba akurat niewypał hahahah no ale nadzieja umiera ostatnia .Oby jak najszybciej bo lubię patrzeć na pozytywy. O Tobie też mowa bo tam jakimiś cieniami widziałam strzelałaś ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to chyba akurat niewypał hahahah no ale nadzieja umiera ostatnia .Oby jak najszybciej bo lubię patrzeć na pozytywy. O Tobie też mowa bo tam jakimiś cieniami widziałam strzelałaś ostatnio
Niech nam płacą odszkodowania za te niewypały póki nie ma @ jest nadzieja i trzymam mocnoU mnie to chyba akurat niewypał hahahah no ale nadzieja umiera ostatnia .
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! [emoji141][emoji1774]Dziewczyny moje kochane, poinformuję Was tylko, że jutro biorę ślub [emoji3590][emoji3590] buziaki dla Was wracam w sobotę [emoji3059] ściskam Was i czekam na piękne zdjęcia [emoji8]
Gratulacje, wszystkiego dobrego, duuuzo miłościDziewczyny moje kochane, poinformuję Was tylko, że jutro biorę ślub ❤❤ buziaki dla Was wracam w sobotę ściskam Was i czekam na piękne zdjęcia
Wszystkiego najpiękniejsze na nowej drodze życia!!!Dziewczyny moje kochane, poinformuję Was tylko, że jutro biorę ślub buziaki dla Was wracam w sobotę ściskam Was i czekam na piękne zdjęcia
Powinni ! Na prawdęNiech nam płacą odszkodowania za te niewypały póki nie ma @ jest nadzieja i trzymam mocno
O kurcze. Ja jestem miesiąc przed. Piękna chwila Cię czeka. Życzę najlepszego na nowej drodze życia. PowodzeniaDziewczyny moje kochane, poinformuję Was tylko, że jutro biorę ślub ❤❤ buziaki dla Was wracam w sobotę ściskam Was i czekam na piękne zdjęcia
Wszystkiego najlepszego kochana !Dziewczyny moje kochane, poinformuję Was tylko, że jutro biorę ślub ❤❤ buziaki dla Was wracam w sobotę ściskam Was i czekam na piękne zdjęcia