reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak dla mnie to Ci powiem że 18-19 jest najcenniejszy. Dzisiaj coś wyszło? Nie byłam niby u niego Ale moja mama była raz... Jakoś go źle odebrala [emoji23][emoji23] Ale od 1 czerwca wraca Rusak w Janikowie. Ja to mega palcem. Mi teraz prowadzi ciążę i jestem bardzo zadowolona. W sumie zawsze do niego chodziłam. Kiedyś też sądziłam że Styga dobry lekarz Ale podobno się już wypalił tylko kasa się dla niego liczy więc ja z niego zrezygnowałam. Idź się przebadaj i zobacz. A z tarczyca maz z wszytsko w porządku?
O to chyba po ananasie zjem ogórkową [emoji23]... w następnym tygodniu planuje iść na badania krwi tzn wszystkie hormonalne bo już podobno można u nas [emoji1787] a do lekarza hmm szczerze? Byłam w zeszłym roku ostatnio we wrześniu u Horbatiuka ale będę musiała na dniach poszukać innego kto mi pomoze jak w tym cyklu nie wyjdzie. [emoji19] ostatni test robiłam wczoraj i ja już serio nie wiem czy był pozytyw czy nie..

Cześć dziewczyny, trochę podczytywałam różne wątki tutaj i postanowiłam do Was dołączyć.
Trochę o mnie, od prawie roku staramy się o dziecko, nie spinałam się specjalnie, bo mamy już dwóch synów, ale chcielismy trzecie dziecko, no i jakoś to nie wychodzi, pierwszy to było zaskoczenie, drugi zaplanowany był na wiosnę 2013r,ale zaszłam w ciążę pół roku szybciej, w sumie dwa miesiące po odstawieniu antykoncepcji, więc chyba temu tak szybko zaszłam, gin mówił, że po cc zdarza się, że może być ciężko z zajściem, cykle mam nieregularne od 29-31 dni, test owu miałam pozytywny w 18dc,jutro spodziewana @, od trzech dni jakoś mi niedobrze, naszła mnie ochota na czekoladę, a chyba z rok nie jadłam, bo za słodyczami nie przepadam, no i nie wytrzymałam, zrobiłam dzisiaj test, bo myślę, jakby miał być pozytyw to idealny prezent na urodziny, no ale cóż, jedna kreska😔więc czekam na @.

reklama
Jak dla mnie to Ci powiem że 18-19 jest najcenniejszy. Dzisiaj coś wyszło? Nie byłam niby u niego Ale moja mama była raz... Jakoś go źle odebrala [emoji23][emoji23] Ale od 1 czerwca wraca Rusak w Janikowie. Ja to mega palcem. Mi teraz prowadzi ciążę i jestem bardzo zadowolona. W sumie zawsze do niego chodziłam. Kiedyś też sądziłam że Styga dobry lekarz Ale podobno się już wypalił tylko kasa się dla niego liczy więc ja z niego zrezygnowałam. Idź się przebadaj i zobacz. A z tarczyca maz z wszytsko w porządku?

Dzisiaj jeszcze nie robiłam no nie mam testów już 🤣 chyba, że skocze gdzieś kupić, ale jak dziś znow wyjdzie taki sam 🤨 wiem, że po pozytywie nie powinno się robić już testów, ale różnią się dużo po? 🧐 on przyjmuje prywatnie czy nfz? Długo się do niego czeka? Tsh miałam niedawno robione i w normie, ale jeszcze dla pewności w przyszłym tyg się zbadam. Chyba, że nie będę musiała bo przez ostatni tydzień płodnych dni nie odpuszczam 😂😂😂🤣 aż mój chłop ma mnie dość 🤭🤫🤭

Do góry