To jest straszne. Na szczęście cześć badań udało mi się uzyskać na NFZ.Wszystkie badania poszły w górę po nowym roku a przy tej pandemii po raz kolejny. Ja za TSH wcześniej płaciłam 21-25 zł. A tydzień temu 31 zł.
reklama
Jeśli jesteś gotowa to próbuj. A co mówi gin? Wszystko w porządku? Urodziłaś sn czy CC? Jeśli CC to każdy poleca poczekać że staraniami minimum 6mscHej dziewczyny może Wy mi doradzicie chciałabym zajść w ciążę najlepiej czerwiec- lipiec. Ostatnią miesiączke skapą miałam 8 maja. Jest mały haczyk. W marcu urodziłam dzidzie, karmię piersią. Biorę euthyrox 75 bo tak mi zostaly tabletki po ciąży. Czy mam jakąś szansę? Czy powinnam czekać na następny okres? Warto robić testy owu? A może w ogóle czekać rok aż do pracy pójdę. Boję się, że jak odłożę starania o 2 dzidzie to sie nie uda. 1 ciążę stracilam, w drugą zaszlam ok 8 lat po pierwszej dopiero, miałam problemy z miesiączkowaniem i tarczyca. Pozdrawiam!
Na plamienia tylko to i magnez często w dużych ilościach.Załóżmy, że z ciąża wszystko w porządku, ale któregoś dnia dostaje plamienia (1 trymestr) i lecę na sor. Zatrzymują mnie w szpitalu i co podają? Oprócz luteiny i duphastonu, bo to wiem... Ale myślałam, że nie podają nic więcej.
Magdusia88
Fanka BB :)
Okay to tutaj w Niemczech to samo dają, dzięki [emoji4][emoji4][emoji4]Na plamienia tylko to i magnez często w dużych ilościach.
Chce_byc_mama_wielu
Byłam u ginekologa tydzień temu i mówił, że macica jest już bardzo ładnie obkurczona i z jajnikami jest okej. Po szyciu wszystko się ok zagoiło. Ja ani on nic nie wspominaliśmy o następnej ciąży. Tylko lekarz proponował spirale lub tabletki. Rodziłam sn.Jeśli jesteś gotowa to próbuj. A co mówi gin? Wszystko w porządku? Urodziłaś sn czy CC? Jeśli CC to każdy poleca poczekać że staraniami minimum 6msc
Rozumiem. Jeśli tak i jesteś gotowa psychicznie to próbujcie. Nie wiecie czy uda się od razu czy nie.Byłam u ginekologa tydzień temu i mówił, że macica jest już bardzo ładnie obkurczona i z jajnikami jest okej. Po szyciu wszystko się ok zagoiło. Ja ani on nic nie wspominaliśmy o następnej ciąży. Tylko lekarz proponował spirale lub tabletki. Rodziłam sn.
Bridget_Ben
Ja zaczne testowac za 10-11 dniGratulacje dziewczyny którym się udało ❤❤❤
Ja jutro jadę na progesteron A testować planuje w terminie @ lub po. Może któraś ze mną Będzie testować?
reklama