reklama
Olka2729
Fanka BB :)
Ja zamówiłam sobie ten segregator w poprzedniej ciąży. Segregator przyszedł, a ja poroniłamMoja koleżanka 8 miesięcy starała się o ciążę. Zamówiła sobie segregator ciążowy od mamyginekolog i w tym samym cyklu zaszła więc mój segregator już do mnie jedzie [emoji23]
zgredzus
Ja też po wszystkim proroczych historiach otrzymałam w tym miesiącu swój, oby spełnił swoją rolę [emoji23]
Moja koleżanka 8 miesięcy starała się o ciążę. Zamówiła sobie segregator ciążowy od mamyginekolog i w tym samym cyklu zaszła więc mój segregator już do mnie jedzie [emoji23]
Ja tak samo
Ja zamówiłam sobie ten segregator w poprzedniej ciąży. Segregator przyszedł, a ja poroniłam [emoji30]
Olka2729
A jak ty się czujesz?Ja tak samo
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Jestem 10dni po owulacji a 8 przed @ czy jest opcja ze test cos wykaże? Bolą mnie piersi i sa bardzo wrazliwe i bola mnie pachwiny, jajniki tak ciągną.
Arielda
Myślę, że jest jeszcze za wcześnie, poczekaj jeszcze chociaż 4 dni. Ktoś tu napisał i miał rację, że statystycznie 9 dpo dochodzi do zagnieżdżenia się, potem ok 2 dni aby hcg był wykrywalny i kolejne 2 dni aby test go wykrył, więc w teorii 13,14 dpo powinien test coś pokazaćJestem 10dni po owulacji a 8 przed @ czy jest opcja ze test cos wykaże? Bolą mnie piersi i sa bardzo wrazliwe i bola mnie pachwiny, jajniki tak ciągną.
Marchewka20
Zaciekawiona BB
A beta by pokazala? Mam na początku czerwca podpisac umowę w pracy a chce byc z nimi szczera
Dziękuję, jest w porządku. Jestem na zwolnieniu do środy.
A Ty kiedy poroniłaś? Wróciłaś do starań już?
A Ty kiedy poroniłaś? Wróciłaś do starań już?
A jak ty się czujesz?
reklama
Masz taką długą faze lutealna? 18 dni?
W 10 dpo raczej test nic nie pokaże jeszcze
W 10 dpo raczej test nic nie pokaże jeszcze
Jestem 10dni po owulacji a 8 przed @ czy jest opcja ze test cos wykaże? Bolą mnie piersi i sa bardzo wrazliwe i bola mnie pachwiny, jajniki tak ciągną.