reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja dziś 30dc @brak, powinnam dostać w sobotę ,dup skończyłam brać w środę . Test negatywny, mam dużo białego sluzu ciągle jest mi "mokro". myślicie ze mimo testu negatywnego istnieje szansa na ciążę? Chyba za bardzo się nakrecam🤦‍♀️

reklama
Ja też po wszystkim proroczych historiach otrzymałam w tym miesiącu swój, oby spełnił swoją rolę [emoji23]
Moja koleżanka 8 miesięcy starała się o ciążę. Zamówiła sobie segregator ciążowy od mamyginekolog i w tym samym cyklu zaszła :) więc mój segregator już do mnie jedzie [emoji23]

Jestem 10dni po owulacji a 8 przed @ czy jest opcja ze test cos wykaże? Bolą mnie piersi i sa bardzo wrazliwe i bola mnie pachwiny, jajniki tak ciągną.

Jestem 10dni po owulacji a 8 przed @ czy jest opcja ze test cos wykaże? Bolą mnie piersi i sa bardzo wrazliwe i bola mnie pachwiny, jajniki tak ciągną.
Myślę, że jest jeszcze za wcześnie, poczekaj jeszcze chociaż 4 dni. Ktoś tu napisał i miał rację, że statystycznie 9 dpo dochodzi do zagnieżdżenia się, potem ok 2 dni aby hcg był wykrywalny i kolejne 2 dni aby test go wykrył, więc w teorii 13,14 dpo powinien test coś pokazać 😉

reklama
Do góry